Airwolf

1984 - 1986
7,1 3,3 tys. ocen
7,1 10 1 3329
Airwolf
powrót do forum serialu Airwolf

3 sezony

ocenił(a) serial na 10

juz za nami zostaje jeszcze sezon 4 i co bedzie dalej w tv okey?

ocenił(a) serial na 10
mihle

tego nikt niewie co wyjdzie po airwolfie Moze sie dowiemy pod koniec pazdziernika 9 listopada ostatnie odcinki beda

ocenił(a) serial na 10
mirolop

ja chce MacGyvera

ocenił(a) serial na 9
mihle

Też bym chciał żeby po Airwolfie dali MacGyvera to by było coś co normalnie grzechem by było nie zbierać:) Możemy napisać do Amercomu kilkanaście Maily i jak zobaczą że ludziom zależy to kto wie może zrobią nam niespodziankę i będzie ten upragniony kolejny serial który aż miło się oglądało:)

Spider1990

Ponownie w TV Okey serial Pogoda dla Bogaczy. No, na plus można zaliczyć, że szybko się skończy ;]

Dempsey i Pogoda to dość krótkie seriale, więc później pewnie będą dwa nowe, dość dobre seriale (no dobra, Dempsey jest świetny, ale jakoś mi nie podeszła Pogoda).

No to co sądzicie o ponownej wrzutce serialu do TV Okey?

ocenił(a) serial na 10
loginnuss

Pogoda dla bogaczy na szczęście ma mało odcinków-34 odcinki czyli 17 części w TV Okey i koniec i nowy serial będzie.Szkoda że po zakończeniu Airwolfa dali Pogodę dla bogaczy a mogliby chociaż do końca wydać Magnuma. Pogoda dla bogaczy też mi jakoś nie podeszła, Dempsey i Makepeace jest świetny i jest lepszy od Pogody dla bogaczy !!!Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
boninho87

no ale po co ponownie wydaja pogode dla bogaczy ? wy wierzycie na to ze pozniej bedzie cos nowego ? ja juz zwątpiłem ;( dempsei i mekspace jest zajebisty ale ja juz kiedy tejn serial zbieralem i mam calosc...