Airwolf

1984 - 1986
7,1 3,3 tys. ocen
7,1 10 1 3329
Airwolf
powrót do forum serialu Airwolf

Z lat 80-dziesiątych podobało mi się wiele seriali między innymi :
Miami Vice, Nieustraszony, MacGayver czy Zdrówko, ale ten Airwolf kompletnie mi nigdy nie podchodził i omijałem go szerokim łukiem i tak dalej jest.

ocenił(a) serial na 10
Kobye

nom nic specjalnego i do tego te kiczowate efekty...;/

ocenił(a) serial na 10
mihle

AIRWOLF to klasyka i do tego rewelacja;D ja można tego nie lubić to nie wiem;D

MastaBlasta

on tam zdaje się brata szukał znaczy ten główny bohater. Dobrze pamiętam ? ja to oglądałem w zamierzchłych czasach na polsacie gdy oprócz polsatu była tylko tvp1 i tvp 2

nie pamiętam jak to się kończyło - znalazł tego brata czy nie ?

ocenił(a) serial na 9
mecenas17

Ja od kąt tylko pamiętam lubiłem Airwolfa pamiętam jak byłem dzieckiem jak czekałem na ten serial podobnie jak na serial Drużyna A każdy lubi co innego innym się spodoba Airwolf a innym nie moim zdaniem jak na tamte czasy i tak bardzo dobre tworzono seriale nie to co dzisiaj badziewna Moda na Sukces ma już tyle odcinków a tak na prawdę nic się w niej nie trzyma że tak powiem kupy. Szkoda że ludzie odpowiedzialni za puszczanie filmów czy też seriali w TV4 Polsacie TVP2 czy TVP1 nie pomyślą by wznowić emisję seriali Drużyna A Nieustraszony czy też Airwolf jestem pewny że dużo by na tym zyskali a jednak nic nie pomyślą i mamy jak mamy same powtórki a jeżeli nie to seriale które są kiepskie.

Spider1990

Wszystkie przez ciebie wymienione seriale uważam za kultowe w tym też Airwolf.

marcokoloss

Mi się podobało, ale każdy ma prawo wygłaszać swoją opinię