Coś znakomitego, wielu rzeczy się spodziewałem po opisach, początkowej akcji, a nawet dobranej obsadzie - ale to co zobaczyłem do samego końca przerosło moje i tak spore wyobrażenie. Ileż ciekawych "akcji" i "zwrotów" można ująć w takim serialu - i do tego wkomponowanych tak elastycznie, że nie razi, nie rzuca się w oczy czymś nieziemskim - a przy okazji jest w tym tyle subtelności i doznań na każdym poziomie.
Jak dla mnie idealnie dobrany główny bohater!!! Nie wyobrażam sobie wtej roli innego znanego Koreańskiego "zawodnika" - co do bohaterki - uniosła siłę tej postaci, była niemal zawsze przekonująca w swej roli, co prawda miałem na myśli w tym miejscu inną kandydatkę - ale mogę sobie pogdybać...
Świetny scenariusz, "normalna" akcja - bez żadnej fanaberii, płynne przechodzenie do kolejnych wątków i wspaniale ze sobą powiązane historie. Ten serial po prostu PORYWA ZE SOBĄ .... i lecimy aż do końca, który też zaskakuje emocjonalnie - a niby wszystko wydawałoby się takie banalne.
POLECAM! to mało powiedziane - to serial w moim TOP3 koreańskich dzieł!
Mnie również zachwycił. Nie sądziłam, że będzie tak dobry. :) Praktycznie nie było nudnego odcinka w tym serialu.
Zgadzam sie serial świetny trzyma w napięciu i nie odpuszcza przez wszystkie odcinki,Polecam też koreański serial Mause sama nie wiem który lepszy jest nakręcony w podobnym klimacie i chyba jeszcze mocniej zakskakuje
a dokładniejszy tytuł poproszę .... bo ten mi nic nie mówi .... a już ponad 50 ich mam na liczniku ....
proste 20 sekund później znalazłem - mało opinii ale skoro polecasz .... zapisuję do oczekiwanych. Dziękuję!
Przepraszam nie zauważyłam pytania ,ale widze znalazłeś ,jakby jeszcze ktoś szukał to wklejam link https://www.filmweb.pl/serial/Ma+u+seu-2021-852906
na "www.dramaqueen.pl" go wyhaczyłem, w wystarczająco dobrej jakości ... wart obejrzenia