PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=715210}
7,6 3,3 tys. ocen
7,6 10 1 3253
Akame ga Kill!
powrót do forum serialu Akame ga Kill!

ehh 2 sezon

użytkownik usunięty

wszyscy czlonowkie ruchu rewolucyjnego powoli jeden po drugim gineli na dlugosci calego sezonu, a ja zylem w tej mysli ze jest jescze drugi i mialem nadzieje ze zostana wskrzeszeni lub ze chociarz glowny bohater przezyje ostatnie starcie... a tu fiasko 2/8 poczatkowych osob przezylo :f, kiepskie, za wolno budowli relacje pomiedzy postaciami i lezka uronila sie tylko podczas ostatniego pocalunku mini ( nie wiem czy dobrze napisalem imie), serial przypomina gre o tron, kogo nie polubisz umiera, z jednej strony dobrze zrobione, bo i po dobrej i zlej stronie gineli ludzie w miare rownomiernie ale wciaz :f, 7/10 daje

użytkownik usunięty

na anime odcinki byly 2 sezony podane, ale drugi okazal sie byc jakimis 1 minutowymi bajeczkami

ocenił(a) serial na 8

jak dla mnie jest to dość odświeżające i działa na plus. Spodziewasz się serialu gdzie główny bohater umiera? ja nie.
Wszystkie inne tytuły są przewidywalne.

użytkownik usunięty
zelusss

( nie ma to nic z przewidywalnoscia zwiazane ale )sa 2 anime ktore dam najwyzszy ranking tokyo ghoul i skingeki no kyoin, autorzy buduja napiecie 'zajebisotisci' glownych postaci caly sezon by potem pokazac ich w pelnej okazalosci, a apropo twojego spodziewania sie ze glowna postac zginie, to to anime bylo denne, gdyby podczas umierania glowenj postac bysmy byli zdziwieni lub gdyby lezka poleciala to bym zwrocil honor, a tutaj, meh, wszyscy umierali kazdy w kolejnym odcinku, jako anime - kiepskie, jako pokazanie realii wojny, swietnie zaakcentowane/pokazane, obejrzyj lepiej darken than black, nie bede spoilerowac, ale tam autorzy po prostu dokonali cuda, kazda postac znajduje sie w idealnym miejscu i czasie by kontynuowac historie, kazdy filler jaki uznasz za nudny z poczatku bedzie miec glebsza historie wypelniajaca glowna fabule, apropo smierci postaci nie byla to jakas rzez jak w grze o tron, jednak autorzy wiedzieli ktore postaci nalezy usunac by zbudowac potrzebne napiecie, ktore podbudowac, a ktore sprawic bys lubil, a nastepnie cie zmylic zwrotem akcji.

ocenił(a) serial na 8
zelusss

nie mów, ze wszystkie inne są przewidywalne bo pełno jest animców gdzie główni umierają, niestety tutaj to było niepotrzebne,
za to na pewno się nie spodziewasz, ze główny już na dzień dobry jest martwy, a do tego jest zombie, a tu jeb - Kore wa zombie Desu-ka