PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=722788}
7,8 1,7 tys. ocen
7,8 10 1 1685
Akatsuki no Yona
powrót do forum serialu Akatsuki no Yona

3 początkowe odcinki serialu jak dla mnie dość nudnawe. Ale z czasem akcja pomału się rozkręca. Jestem obecnie na 8 odcinku i jestem zaciekawiona, co będzie dalej. Myślę, że to anime ma potencjał, ponieważ zaczynają się pojawiać coraz ciekawsze postacie.

puma_a

zgadzam się. mimo, że anime jest oparte na schemacie (i jest przewidywalne) - poznajemy smoki i ich historie, a później pewnie pojawi się wątek walki ze zdrajcą (nie wiem jak mu to było), to z każdym kolejnym odcinkiem podoba mi się coraz bardziej. Yona staje się silniejsza psychicznie i fizycznie co działa na plus (nie lubię głupich, bezbronnych idiotek) :) już przywykłem do nowego wyglądu bohaterki (początkowo nie mogłem zaakceptować, faktu ścięcia włosów). odpowiednia i dobrze wpasowana dawka humoru. mam nadzieje, że Japończykom też przypadnie do gustu i wypuszczą sequel (choć wątpię).

ocenił(a) serial na 9
puma_a

Na początku dla mnie też było dość nudno, jednak z każdym następnym odcinkiem pokochałam coraz bardziej bohaterów, jednych mniej, drugich bardziej. Teraz jest 21 odcinek, ale to zleciało...

ocenił(a) serial na 10
puma_a

'chińska bajka',ale mega wciągająca:D

ocenił(a) serial na 9
SaiRIthy

Zgadzam się, bardzo szybko zleciało. I było coraz lepsze ;)