Oczywiście, jak można co tydzień czekać na te 2 odcinki z polskim tłumaczeniem... nie inaczej było dziś. Nawet sobie nie wyobrażacie jak mocno byłam rozczarowana, gdy zobaczyłam że premiera 17 i 18 odcinka została przesunięta z 17 września na 24 września .... co to ma być ...
Zawsze możesz obejrzeć po Angielsku w Internecie cały serual, albo poszukać jakiś polskich napisów jeśli takowe są.
Sezon się już dawno skończył, nie wiem czemu Polski Netflix tak przedłuża.
Poczekam, szczerze powiedziawszy to wolę takie stopniowe dawkowanie po 2 odcinki. W innym wypadku dawno zobaczyłabym całość, jestem trochę uzależniona od koreańskich seriali. Ostatnio tylko to oglądam na Netflixie, inaczej chyba zrezygnowałabym z subskrypcji.
Ja wczoraj dooglądałem ostatnie 2 odcinki z napisami, w internecie.. wbijają w fotel!
Netflix przedłużał, ponieważ był dystrybutorem na licencji i miał taką umową na dystrybucję. Gdyby to był Netflix Originals, byłoby zapewne inaczej
Kiedy na Netflix będą ostatnie dwa odc? Zasadniczo powinny być 1.10 ale nie ma jeszcze żadnych informacji
Informacja od Netflixa: „Odcinek 19 i 20 serialu znajdują się w następnym sezonie, niestety nie mam informacji kiedy następny sezon może się ukazać”.
Coo ale to słabe posunięcie. No nic zostaje czekać albo szukać na internecie. Dziękuję za informację.
Ale to jakas sciema... bo odcinki 19 i 20 juz sa.. a sezon II ma byc w grudniu (10 odcinkow)
Na pewno? ,bo muszę się upewnić, oraz proszę mi powiedzieć, jak tam ma się sprawa z 2 sezonem, jest już, czy dopiero będzie? Thx!
Oba sezony z napisami Pl na tę chwilę 4 odcinki drugiego sezonu są na polskim nrtflixie.
Niestety ale sezon drugi wypadł gorzej, zmiana aktorki, totalnie zmieniła klimat. Sezon 1 oceniam na 10, zaś drugi którego z niecierpliwością oczekiwałem niestety słabo, chyba na kolanie ktoś pisał tę drugą część. Zapewne obejrzę do końca aby zobaczyć finał