PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536381}

Alicja

Alice
2009 -
7,4 2,7 tys. ocen
7,4 10 1 2724
Alicja
powrót do forum serialu Alicja

Cudowny

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam ten film/serial. Jest po prostu genialny. Bardzo podobały mi się efekty i gra aktorska. Faktycznie, trochę jak w teatrze. Dobór aktorów też całkiem niezły.
Ale najbardziej podobało mi się zaskoczenie. Bałam się, że wybierze jednak Jacka. A tu proszę. Słodki Kapelusznik. Ten aktor jest tak uroczy. No i oczywiście mina mamy Alice kiedy ta dwójka zaczyna się całować.
Jeszcze długo będę miło wspominać ten film.

Vala_MalDoran

I po co to przeczytałem? Aktualnie czekam na 2 czesc za 5 min bedzie na SciFi...

ocenił(a) serial na 5
daniel_1302

niektórzy w ogóle nie uznają czegoś takiego jak informowanie o spojlerach... czasem się nawet boję zaglądać na ten filmweb :/.

ocenił(a) serial na 10
aniou

Przepraszam! Naprawdę!

użytkownik usunięty
aniou

nie zaglądaj na filmweb jak nie obejrzałeś filmu.serialu do końca po prostu...

ocenił(a) serial na 4

Przecież po to są komentarze by przed obejrzeniem sprawdzić czy film warto oglądać

użytkownik usunięty
Vala_MalDoran

Serial śliczny, choć brakowało mi trochę wariactwa z książki. I zgodzę się w 10% (a nawet 200% :P) - Kapelusznik był słodki.

Pierwszy raz całkowicie nie zawiodłam się na nowej wersji jakiejś słynnej książki/opowieści.
Wręcz zachwyciłam się nią :) Jest naprawdę wspaniała, a już fakt, że Alicja jest z Kapelusznikiem (skoro już zostało powiedziane ^^) :)
Świetna gra, efekty, scenariusz... Krótko mówiąc: jestem zachwycona :)

ocenił(a) serial na 9
Vala_MalDoran

Zgadzam się całkowicie ;D Słodki Kapelusznik <3 Świetna końcówka ;D

Vala_MalDoran

NIENAWIDZĘ CIĘ !!!!!!! Jak mogłaś ?!!