PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=852699}

All of Us Are Dead

Jigeum uri hakgyoneun
2022 -
6,9 9,5 tys. ocen
6,9 10 1 9544
6,7 3 krytyków
All of Us Are Dead
powrót do forum serialu All of Us Are Dead

Szkoda czasu...

ocenił(a) serial na 4

Strasznie nudny, odcinki ciągną się jak flaki z olejem. Oby nie ciągli tego już dalej.

max242

Nie bardzo rozumiem teksty typu: "oby nie ciągli tego dalej". Jeżeli serial, film, styl muzyczny, czy gatunek literacki mi nie pasuje, to nie oglądam, nie słucham, nie czytam. To takie proste przecież.

ocenił(a) serial na 4
PekkaPajkonen

ale kiedy temat na forum ci nie pasuje to odpisujesz xD

MASTERXE

Proszę czytać raczej ze zrozumieniem, nie napisałem, że temat na forum mi nie pasuje, tylko, że nie rozumiem takich komentarzy, i uzasadniłem dlaczego.

PekkaPajkonen

To jak miałby inaczej ocenić film czy serial nie oglądając go?

Makael

Proszę przeczytać mój komentarz uważnie. Odniosłem się do ostatniego zdania: "Oby nie ciągli tego już dalej". Napisałem też, że jeśli coś się nie podoba, nie trzeba tego oglądać.

PekkaPajkonen

Gatunek tu nie ma znaczenia. Jako gatunek serial mógłby być spokojnie 8-9/10 ale momentami jest po prostu głupi. Zombie wyglądają obiecująco ale postacie i decyzję są strasznie głupie. Zła obsada i decyzję jak w przeciętnym horrorze niszczy ten serial

ocenił(a) serial na 3
max242

Szkoda zmarnowanego potencjału, odnoszę wrażenie, że wszystko poszło na sceny z zombimi, a zabrakło jednej ogarniętej osoby do sklecenia normalnego scenariusza.