PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=769613}

Altered Carbon

2018 - 2020
7,4 52 tys. ocen
7,4 10 1 51905
6,3 19 krytyków
Altered Carbon
powrót do forum serialu Altered Carbon

Warto obejrzeć ten serial w HDR. Świetna gra świateł.. Naprawdę robi wrażenie. Obejrzałem 3 odcinki i mi się serial naprawdę podoba.. Brakowało mi porządnego Cyberpunku i w końcu nakręcono :)

ocenił(a) serial na 6
Azazell

Walić HDR na 50 calach ten serial nabiera innego wymiaru na 120 calach

Pewex1988

Czyli wszystko jest większe ale treść ta sama?

ocenił(a) serial na 6
aronn

Treść jest zupełnie inna ;)

ocenił(a) serial na 5
Azazell

Świetna gra świateł i ładne widoczki to nawet w "Riverdale" są. Tam też przynajmniej ludzie nie są tacy sztywni i historia taka nadęta. "Inhumans" można było oglądać nawet w kinie na ekranach Imax, ale nie zmieniało to zupełnie faktu, że produkcja wciąż była kiepska i tak samo jest z "Altered Carbon". Przyznaję, że wizualnie fajnie to wygląda, choć walki zrobiono standardowo chaotycznie, o wiele gorzej niż w "Into the Badlands", no to ostatecznie od której strony nie patrzeć, finalnie szkoda czasu na ten badziew.

ocenił(a) serial na 6
Azazell

Serial jest OK ale na 9/10 nie zasługuję, gra aktorska jest nijaka zaś wizualnie prezentuje się ok, Historia jest z poczatku prosta dopiero na koniec nabiera rumieńców. To jednak nie można zaprzeczyć że początek serialu naprawdę zniechęca do oglądania bo nic się nie dzieje, dopiero po czwartym odcinku wszystko nabiera tępa. Nie wiem jak wam ale mnie np: mocno irytowała Elise Goldsberry i Lizzie z afro z przedziałkiem na środku.

Serialowi naprawdę daleko do średniego czy bardzo dobrego, dobry to max co można dać dlatego uważam że 6-7 to oceny adekwatne do tego serialu, zaś oceniać serial 2-4 jest mocnym nadużyciem. Szczególnie robią to osoby które obejrzały jeden odcinek albo połowę....

ocenił(a) serial na 9
Azazell

Zgadza sie bardzo dobry serial....szczegolnie ze cyberpunkiem nas nie rozpieszczaja