Ja nie wiem jak można było zepsuć taki potencjał sezonu. Sugeruje producentom zmianę nazwy serialu z american horror story na "womens always win" albo "always good ending".Kolejny sezon sezon rozczarowuje a zapowiadało się że będzie podobnie świetne albo i tak samo jak american horror story "asylum".A tu od środka do końca sezonu wszystko dążyło do klęski.Aż się łezka kręci jak patrze co się dzieje z sezonu na sezon tego serialu ehh...
Mnie także jest przykro, że jestem świadkiem upadku nieszablonowej, fascynującej serii jaką była AHS. Ten sezon jest po prostu zły, w prawie każdym aspekcie. Myślę, że już poprzednie dwa były zapowiedzią nadchodzącej klęski, choć miałam wielką nadzieję, że produkcji uda się podnieść z kolan. Bardzo żałuję, że tak się nie stało.
Zdecydowanie się zgadzam z Twoimi odczuciami.Z założenia to powinien być serial który powinien się śnić po nocach i mieć pewne zło w sobie.Sama postać Michaela Langdona od aktora po założenie niepowstrzymanego zła była święta tym bardziej mi szkoda że wykonanie to istna porażka reżyserów.A dwa poprzednie dwa sezony to jakieś całkiem nieporozumienie.Jesli nic się nie zmieni pozostaje jedynie wspominać znakomity drugi sezon i wspaniały jego klimat.