PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810489}

American Horror Story: Apokalipsa

American Horror Story: Apocalypse
2018 -
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12507
6,3 6 krytyków
American Horror Story: Apokalipsa
powrót do forum serialu American Horror Story: Apokalipsa

Michael i

ocenił(a) serial na 6

SPOILER

Odcinek super, ale zirytowała mnie postawa Cordelii. Najpierw mówi, że nie chce wystawiać Michaela do siedmiu cudów, bo nie chce ryzykować życia chłopaka, a potem wymyśla własne zasady i karze mu wskrzesić Misty, czego ona nie mogła zrobić a co było wyjątkowo niebezpieczne. Nie wiem czy to był celowy zabieg żeby pokazać, że Cordelia faktycznie staje się jak swoja matka, czy Murphy znowu nie nie trzyma się logiki w poczynaniach bohaterów.

_beetlejuice

Następnym razem oglądaj uważniej. Było powiedziane, że Cordelia od początku czuła, że on jest zły dlatego chciała żeby poszedł do piekła i przyprowadził Misty i inne dziewczyny do walki.

ocenił(a) serial na 6
invein

Oglądałam uważnie i pamiętam co powiedziała. Jednak zaryzykowała życie chłopaka, to było takie spoko?

ocenił(a) serial na 7
_beetlejuice

"Jednak zaryzykowała życie chłopaka, to było takie spoko?"

A kto powiedział, że spoko? Zrobiła to dla własnych korzyści, bo chciała odzyskać swoje czarownice i przy okazji mieć je w swoich szeregach do późniejszej walki. Postawiła na jedną kartę - albo Langdon je uratuje, albo sam utknie. W obu przypadkach wyszłaby na plus. Poza tym nie oszukujmy się, Michael doskonale wiedział, że da radę z jedną dłonią za plecami, więc dla niego nie było to żadne ryzyko. I tak, Cordellia przeszła przemianę, stała się silną i bezwzględną kobietą, pomimo że początkowo jedyne co robiła, to płakała. Tak jak w każdym sezonie zresztą. Powiedziałabym, że to było combo wszystkiego.

ocenił(a) serial na 6
Necto

Czy stała się zimną suczą

ocenił(a) serial na 7
_beetlejuice

Jeśli rozważyć wszystkie za i przeciw to tak, najprościej pisząc.

ocenił(a) serial na 5
_beetlejuice

Michael załatwi wszystkie wiedźmy na amen. Zło wreszcie zwycięży.

ocenił(a) serial na 6
Matrioszek

Obstawiam, że zakończenie będzie takie jakiego wszyscy oczekują - wiedźmy zwyciężą :/

ocenił(a) serial na 7
_beetlejuice

Mów za siebie, ja kibicuję Michaelowi! Ileż można patrzeć na piękne zakończenia, w których dobro wygrywa :D

ocenił(a) serial na 6
Necto

O nie nie nie! Sprzedałabym własną matkę żeby Michael zwyciężył, ale obawiam się, że tyle osób uwielbia czarownice, że zakończenie będzie jakie będzie