PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810489}

American Horror Story: Apokalipsa

American Horror Story: Apocalypse
2018 -
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12507
6,3 6 krytyków
American Horror Story: Apokalipsa
powrót do forum serialu American Horror Story: Apokalipsa

Kolejny bardzo dobry odcinek! A wy jakie macie opinie?

dawitekss

odcinek genialny, szczególnie podobała mi się scena kolacji u czarnoksiężników. Już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, bo mimo wszystko nie jestem pewien jak plan czarownic będzie wyglądał.

ocenił(a) serial na 10
dawitekss

W sumie mi sie podobał brakowało w nim tylko Misty Day gdzie ona sie podziała ?

ocenił(a) serial na 5
TyrionLanister

To Cię najbardziej zastanawia? Mnie od 3 odc. zastanawia co się stało z Zoe skoro nie przybyła do schronu razem z Cordelią, Myrtle i Madison. Podobna sytuacja z Misty i Queenie, od kiedy ożyły..

ocenił(a) serial na 9
urbi15

Wydaje mi się, że gdzieś są

ocenił(a) serial na 5
octavessens

Misty nie było w tym odcinku, myślę że pojawiła się tylko gościnnie i teraz już wszyscy będą się zachowywać jakby nie istniała. Zoe i Queenie pewnie nie żyją albo zostały oddane Papie Legbie jednak. Najmniej prawdopodobne moim zdaniem jest to że gdzieś są i mają jakąś rolę do odegrania w planie ratowania świata.

ocenił(a) serial na 9
dawitekss

Ten odcinek to jest po prostu rewelacja. Ten sezon mnie miażdży. Coco, Bubble, Madison. Nie mogę się nazachwycać tym wszystkim. Powrót Nan. Ciekawi mnie, gdzie podział się Kyle. I jak zakończą apokalipsę.

dawitekss

Odcinek dobry, ale jak na końcówkę sezonu akcja toczy się strasznie wolno, zostały 3 odcinki, a wszystko zamiast zmierzać ku końcowi dopiero się rozkręca...