PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810489}

American Horror Story: Apokalipsa

American Horror Story: Apocalypse
2018 -
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12507
6,3 6 krytyków
American Horror Story: Apokalipsa
powrót do forum serialu American Horror Story: Apokalipsa
ocenił(a) serial na 7
marcino55555

Czemu tak uwazasz? Nawet ten sezon się nie zaczął, a już mówisz oj chłopie ogarnij się xd

ocenił(a) serial na 7
dawitekss

Powiedział ktoś, kto wystawił ocenę sezonowi, który nawet się dobrze nie zaczął :v

A na poważnie. Pewnie chodzi mu o całokształt. Po Asylum poziom już tylko spadał, były lepsze sezony, ale nadal daleko im było do tych pierwszych. Sama nie wiem, po co to oglądam, chyba tylko dlatego, że Cult przywrócił mi wiarę w ten serial i mam nadzieję, że Apocalypse również utrzyma poziom, ale chwilami miałam wrażenie, że jest to już tylko tasiemiec, który powstaje dalej tylko z zasady.

ocenił(a) serial na 7
Necto

masz problem w tym, ze dalem ocene? będe znizał/podwyższał po kazdym z odcinkow XD

ocenił(a) serial na 7
dawitekss

Owszem, ale nie tyle co problem, po prostu mnie to rozwala. Jest to głupie w takim samym stopniu, co ocenianie filmu/ serialu, którego się do końca nie obejrzało, ale nadal bardziej winny jest Filmweb, bo to on pozwala na ocenianie niezakończonych seriali. Równie dobrze serial można ocenić po zakończeniu, zamiast zniżać ocenę, ale jak wolisz. Ty możesz sobie zniżać ocenę z odcinka na odcinek, ja mogę się z tego śmiać i pisać, że to durne :D

ocenił(a) serial na 6
Necto

Spore grono ogladajacych tak robi, ocenia serial przez pryzmat sympatii do poprzednich czesci. Dlatego srednia ocen jest czesto mylaca. Kazdy kolejny sezon AHS byl slabszy, 'Roanoke' wrecz tragiczny. Dopiero 'Cult' zrobil robote i znaczaco poprawil ten stan rzeczy. Cos mi mowi, ze 'Apocalypse' nie dorowna mu, ale po pierwszych trzech odcinkach nie jest tragicznie, wrecz calkiem znosnie. Oczywiscie z ocena nalezy sie wstrzymac, bo sezon moze pojsc w kazda strone, okazac sie rewelacja lub totalna klapa. Podzielam tutaj Twoje zdanie, ze Filmweb powinien zezwalac na wystawienie oceny dopiero po zakonczeniu serialu :)

ocenił(a) serial na 7
corsa90

Muszę przyznać, że na razie te trzy odcinki są nieporównywalnie lepsze od całego Hotelu i Roanoke. Po tych sezonach naprawdę myślałam, że tego serialu już nic uratuje, jak tytuł tematu mówi, ale Cult bardzo mi się podobał i przywrócił nadzieję. Jakby Apocalypse utrzymał się w takim klimacie albo stał się jeszcze lepszy, to byłoby cudnie. Fajnie jednak zmierzać ku końcowi na jakimś poziomie.

ocenił(a) serial na 6
Necto

Fakt, jesli 'Apocalypse' nie bedzie zawodem, to trzeba konczyc, bo najgorsze co mozna zrobic, to przeciagnac dobry serial, jak w przypadku 'The Walking Dead' . Takie sezony krecone na sile tylko psuja caloksztalt. W ostatnim czasie przez takie cos zrazilem sie do kilku seriali, ktore wczesniej uwielbialem.

corsa90

Serial jest przedłużony na 9 i 10 sezon, ale mam nadzieje że Marphy poprzestanie na tym. W 9 sezonach pokaże każdy stopień Piekła Dante'go a w 10 wszystko podsumuje i złoży w jedną wielką całość i moim zdaniem tak powinien to zakończyć.

ocenił(a) serial na 5
Necto

Fakt, Asylum i Kult są świetne. Reszta dość mocno kuleje, ale i tak da się obejrzeć.

marcino55555

A czemu coś miało by ratować serial, który całkiem dobrze się trzyma?

użytkownik usunięty
marcino55555

pożegnałem się po drugim odcinku z homo wątkiem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem