Serial jest pełen symboli okultystycznych, a nawet satanistycznych. Nie jestem pewien, czy chcę to
oglądać.
Część pierwsza i druga - mistrzostwo. Trzecią sobie prawdopodobnie daruję. Za dużo szatana.
musiałes sie tym podzielic dzieckaiu? ;P moze za 5 lat, jak juz bedziesz miał 12 lat to ponownie speubujesz obejrzesz ;p
Ale głupoty tu wypisujecie, co poniektórzy :D Z całym szacunkiem dla autora, rozumiem Twoje stanowisko i rozumiem fundamenty Twoich poglądów, ale mam wrażenie, że wiedza większości (większości, bo wszystkich komentarzy już nie chciało mi się czytać) ogranicza się właśnie do tej zdobytej poprzez lekturę/seans Harry'ego Pottera, ewentualnie (ale tylko ewentualnie!) przeczytanie na Wikipedii czym jest pentagram :)
Ależ żadna ekspertka. Natomiast zauważ, że nawet pewne teorie fizyków wyjaśniają na czym polega wpływ myśli na materię. Nie jest to rzecz religijna i dlatego w mojej opinii głupotą jest naśmiewanie się z kogoś kto wierzy, że może swoją myślą brać w czymś nieświadomy udział czy, że może coś bez jego wiedzy przeniknąć do jego podświadomości. Tu żadnej filozofii nie ma, ale widzę dyskusje podwórkowe na poziomie dzieci z podstawówki "Tak, szatan Cię opęta przez telewizor, wiedz, że coś się dzieje".