PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682018}

American Horror Story: Sabat

American Horror Story: Coven
2013 - 2014
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 54717
6,2 17 krytyków
American Horror Story: Sabat
powrót do forum serialu American Horror Story: Sabat

Serial jest pełen symboli okultystycznych, a nawet satanistycznych. Nie jestem pewien, czy chcę to
oglądać.

Część pierwsza i druga - mistrzostwo. Trzecią sobie prawdopodobnie daruję. Za dużo szatana.

chatiflatt

musiałes sie tym podzielic dzieckaiu? ;P moze za 5 lat, jak juz bedziesz miał 12 lat to ponownie speubujesz obejrzesz ;p

chatiflatt

Ale głupoty tu wypisujecie, co poniektórzy :D Z całym szacunkiem dla autora, rozumiem Twoje stanowisko i rozumiem fundamenty Twoich poglądów, ale mam wrażenie, że wiedza większości (większości, bo wszystkich komentarzy już nie chciało mi się czytać) ogranicza się właśnie do tej zdobytej poprzez lekturę/seans Harry'ego Pottera, ewentualnie (ale tylko ewentualnie!) przeczytanie na Wikipedii czym jest pentagram :)

ocenił(a) serial na 10
pati01212

O! EKSPERTKA PRZYBYŁA

octavessens

Ależ żadna ekspertka. Natomiast zauważ, że nawet pewne teorie fizyków wyjaśniają na czym polega wpływ myśli na materię. Nie jest to rzecz religijna i dlatego w mojej opinii głupotą jest naśmiewanie się z kogoś kto wierzy, że może swoją myślą brać w czymś nieświadomy udział czy, że może coś bez jego wiedzy przeniknąć do jego podświadomości. Tu żadnej filozofii nie ma, ale widzę dyskusje podwórkowe na poziomie dzieci z podstawówki "Tak, szatan Cię opęta przez telewizor, wiedz, że coś się dzieje".

ocenił(a) serial na 8
chatiflatt

Na youtube w co drugim filmiku oszołomy poddają analizie klipy, teledyski i filmy wmawiając ludziom ile tam okultyzmu, iluminatów i szatana... to chyba pomieszało Tobie trochę w głowie.