PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 89960
6,7 21 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

http://www.youtube.com/watch?v=W382uFGOijo

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Wiadomo kiedy będą mniej więcej napisy?:)

BeautyAndStupid

Odcinek bardzo dobry, szkoda mi trochę Shelly... no ale trudno jest potworem xD pewnie w 5 odcinku zostanie zastrzelona :P

ocenił(a) serial na 9
pokora

ciekawe co stanie się z doktorkiem? odcinek byl dla mnie zadowalający

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Czy ktos wie czy będą jeszcze dzisiaj napisy?

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Napisy będą dziś na http://www.americanhorrorstory.pl/

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Biedna Shelly :( Najpierw nogi a teraz doktorek zrobi z niej potworka na wzór tych z lasu :(

bulka666

No już raczej nikomu nie zrobi dobrze :P
A tak serio to jak na razie najlepszy odcinek, został pociągnięty wątek doktorka a nie tak jak w poprzednich odcinkach wszystko na raz.

ocenił(a) serial na 10
bulka666

Też mi jej szkoda. Jeszcze nawet na półmetku nie jesteśmy, więc pewnie doktorek jeszcze nie raz zamiesza ale już powoli zaciska mu się pętla.

ocenił(a) serial na 6
bulka666

No niestety myślę, że spanikuje i na poczatku następnego odcinka doktor wyrwie jej pistolet i teraz ona stanie sie obiektem doświadczalnym. Zawsze tak jest w horrorach:) A mogła mu strzelić w drugą nóżkę i jakoś obezwładnić.

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

po 4 odcinku podnoszę ocenę( alem łaskawa) na 8. Rewelacyjny sezon. moim zdaniem chaos to był w poprzednim sezonie, teraz jest i napięcie i akcja, i przemroczny klimat( w sumie szpital psychiatryczny to samograj, ale wiadomo od początku, że cała produkcja oparta jest na kliszach. Co z nimi robią- mistrzostwo. Oby tego nie zepsuli).

ocenił(a) serial na 6
BeautyAndStupid

Po tym jak ukradła pistolet policjantowi, spekuluję, że Anne Frank jest zakamuflowanym agentem Mossadu, której zadaniem było trafić do szpitala i rozwalić doktorka Sadystę. Po II wojnie światowej tak właśnie robili.

ocenił(a) serial na 8
k2m13

MYślę że nie, gdyż nie zachowywała by się tak agresywnie. Doktorka zatłukła by delikatnie i z wyczuciem. Cóż Jemu już i tak pętla na szyi się zaciska... ( ah ja ja uwielbiam te motywy gdzie poluje się na nazistów, uniwersalni chłopcy do bicia)

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Zdecydowanie najlepszy odcinek!

ocenił(a) serial na 8
edmoond

Takie pytanie czy tytuł I am Anne frank ma coś wspólnego z dziennikiem Anne Frank żydowskiej dziewczynki zabititej podczczas 2 Wojny światowej ?

ocenił(a) serial na 7
ewela_mal

SPOILER !!!
Tak... postać ta przedstawia się jako Anne Frank w rozmowie z zakonnicą. Ta jej nie wierzy, ale Anne opowiada po krótce swoją historię i to jak i dlaczego się ukrywała - także gdy jej dziennik stał się światowym bestsellerem. serialowa Anne twierdzi, że to właśnie w obozie poznała doktorka...