PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90363
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Zastanawiam się, czy zacząć oglądać American Horror Story. Nie lubię horrorów (tzn. filmów mających na celu wystraszyć widza), ale ten serial wygląda mi bardziej na dramat w konwencji horroru. Mam rację?

rozowy_wiercipietek

Kazdy ocenia to wg wlasnego uznania ... dla mnie do jest genialnie napisany dramat w konwencji horroru, tak jak powiedziales/as ...

ocenił(a) serial na 7
rozowy_wiercipietek

Ja odebralam go bardziej jako psychodeliczny thriller,kilka momentów moze zaskoczyć,ale po głębszym "wniknięciu" w fabułę nie straszy:)

tojaag

też myślę, że trudno nazwać go typowym horrorem. tylko drugi sezon (Asylum) miał dużo "masakrycznych" scen, które niektórych mogą wystraszyć, ale i tak jest godny obejrzenia. moim zdaniem trzyma w napięciu bardziej niż pozostałe.

ocenił(a) serial na 10
rozowy_wiercipietek

Według mnie pierwszy odcinek, który obejrzysz może Cię przerazić, ale później przyzwyczaisz się do różnych makabrycznych scen i nie będzie to robiło na Tobie najmniejszego wrażenia, tak przynajmniej było w moim wypadku :).

rozowy_wiercipietek

Mnie ten serial śmieszy jak go oglądam :D , szczególnie scena w 3 odcinku (spoiler) na wpół kaleki koleś zabija kochankę gospodarza z łopaty i potem rzuca jeszcze tekst "o widzę że wykopałeś tu dziurę to mamy połowę roboty z głowy" :D dla mnie to jest komediodramat z domieszką czarnego humoru :D

meshi

Mam podobnie :)

rozowy_wiercipietek

Jak dla mnie nie ma tu kompletnie nic strasznego :)