Grasujące po domu non stop duchy i co najlepsze sąsiedzi, lol, nastolatki ćpające kokę, przeciętna gra aktorska, tyle po
3 odcinkach, na więcej nie mam ochoty, ocena serialu wg mnie znacznie zawyżona... wiadomo dzieciarnia :]
Się nie zgodzę.Ja to już dawno młodzieżą nie jestem a serial mi się podoba choć muszę przyznać ,że 2 sezon bardziej.A co do aktorstwa to uważam ,że oprócz głównej aktorki (Boże co za drewno,ta wiecznie cierpiętnicza mina) to jest na najwyższym poziomie ,a pani Jessica to już w kosmos wylatuje .P.S. fajny awatar uwielbiam ten film ;)
Już samo to, że pisząc komentarz używasz zwrotu "lol" świadczy o tym, że nie warto sugerować się Twoją opinią... Piszesz, że serial dla "dzieciarni", a z Twojego postu nie wynika, żebyś był/a starszy :)
Oczywiście bez urazy :]
Aczkolwiek uważam, że jak się już komentuje serial/film/książkę/cokolwiek innego to trzeba jednak trochę subiektywności.
Pozdrawiam :)
Zwrot "lol" jest zapewne starszy od ciebie, a autor wątku w moim odczuciu ma całkiem dużo racji. Pomijając to, że historia nie zawiera krzty oryginalności, co w przypadku tego typu horroru można wybaczyć, wszystko jest pociągnięte zbyt młodzieżowo, zbyt hollywoodzko, zbyt... amerykańsko? Ale w końcu American Horror Story zobowiązuje. I nie wspomnę o kiepskich twórcach.
Nie ocenia się serialu po obejrzeniu trzech odcinków...
Seria trzyma poziom - jeśli o mnie chodzi, to była naprawdę interesująca i nieprzewidywalna. Oczywiście, jak każdy horror, nie przypadnie do gustu wszystkim - ale taki już urok tego gatunku.
Jak możesz oceniać serial po trzech odcinkach? Mówisz, że to słabizna dla dzieciaków a sam/a nie pokazujesz, że jesteś osobą którą należy się sugerować..
Serial nie jest kierowany do każdego odbiorcy aczkolwiek jeśli ktoś lubi seriale z dreszczykiem to trafia w gusta. A jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, więc łaskawie swoje 'cenne' opinie i recenzje rodem z 'Bravo' pozostaw dla siebie i znajomych z piaskownicy.
Pozdrawiam serdecznie ;)
Ale co to, gimnazjum in full force? :D
O gustach się nie dyskutuje? Orly? To po co tu w ogóle jesteś bystrzaku i po co w ogóle gdziekolwiek się wypowiadasz w sieci?
Niestety 1 sezon mnie zawiódł. Biorę się teraz za drugi i mam nadzieję, że będzie lepszy.
Ja po 7 odc nie moge się zebrać do końca. Zaczęłam oglądać ze względu na twórców NIP TUCK i jeszcze American Horror Story -nastawiałam sie na coś niezwykłego... I się zawiodłam, nie zaspokaja moich oczekiwań, kompletnie nie moge polubić bohaterów, nie mam tego poczucia, że ich znam i każdy jest na sowim miejscu, a zazwyczaj to uczucie mi towarzyszy w wielu serialach i to jeden z ważniejszych atutów serialu według moich osobistych oczekiwań (jak chociażby LOST, Gotowe na Wszystko, SFU), Fabuła mnie nie wciąga, staram się dać szansę do ostaniego odc ale od kilku miesięcy nie mogę się zebrać.