PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90371
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

Jest jeszcze jedna nielogiczność- Violet nie może wyjść z domu, odkąd jest martwa, więc dlaczego Tate mógł? Był przecież z Violet na plaży podczas Halloween i potem uciekał ulicami przed tymi dzieciakami, które zabił.
Ale poza tym - fajny serial! Bardzo wciągający, dla miłośników horrorów to gratka:)

ocenił(a) serial na 9
kanbus

Pytałem o podobna sytuacje już wcześniej okazuje sie, że w Halloween duchy mogą śmigać po całem mieście.

ocenił(a) serial na 9
kanbus

wy szukacie tych bledow na sile nawet nie myśląc... i znowu ten sam błąd ktoś popełnia tak twierdząc ponieważ to był jak powiedziała osoba wyżej mniej halloween a w odcinkach halloween bylo powiedziane przez Constance ze tego dnia smierc wychodzi na ulice, zreszta koncowka odcinka jak all duchy wracaja do domu/Hayden znika powinna ci juz uperswadowac ze tak jest a nie inaczej :( to nie oczywiscie sie bledow szuka... Nie szukajcie bledow nawet jak takowe sa bo serial genialny:P

ocenił(a) serial na 6
Scorpion77

Aaa..no to rzeczywiście wyjaśnia sprawę. Dzięki! Scorpion, nie szukam błędów na siłę, mi też się serial bardzo podoba, co też napisałam, ale po prostu lepiej się ogląda jak nielogiczności nie ma, więc fajnie, że ta okazała się jednak logiczna:)

kanbus

Wydaje mi się, że w jednym z pierwszych odcinków była sytuacja, gdzie Tate i Ben spotkali się w jakiejś kawiarni na mieście. Tate zaproponował Benowi rozmowę, kiedy ten odmówił mu dalszego leczenia.

ocenił(a) serial na 8
aglow33

To wszystko działo się w Halloween w 4 i 5 odcinku.