PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90371
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

sezon 2

ocenił(a) serial na 9

ktoś wie jaka będzie fabuła drugiego sezonu??

pollencja

ponoć... mają zajść wielkie zmiany pod znakiem głównych postaci oraz miejsca akcji... konkretnych danych brak... obecność małego "Damiena" zwiastuje kontynuacje omena...

ocenił(a) serial na 9
radek44444

a skąd masz pewność, że mały Tate powróci w drugim sezonie?

UWAGA SPOILER!
"W drugim sezonie serialu zobaczymy zupełnie nowy dom lub budynek który będzie [równie] upiorny i nawiedzony". "Będzie również zupełnie nowe intro otwierające serial" - powiedział twórca serialu Rayan Murphy.

Aktorzy którzy grali rolę w pierwszym sezonie powrócą, ale w zupełnie nowych rolach (aktualnie twórcy prowadzą z nimi rozmowy). Oficjalną listę aktorów który wystąpią w drugim sezonie zobaczymy w styczniu. Mają pojawić się także zupełnie nowe twarze. Drugi sezon American Horror Story ma wystartować w październiku przyszłego roku.

Ryan Murphy w wywiadzie zdradził ważną informację: "W ostatnich trzech epizodach jest wskazówka, gdzie będzie toczyła się akcja drugiego sezonu". Wczoraj na łamach portalu EW.com powiedział, że wspomniana wskazówka znajduje się w przedostatnim odcinku "Birth" 01x11.
(źródło http://horrorstory.pl/news/53/Rayan_bawi_sie_z_fanami_Dalsze_spoilery_do_drugieg o_sezonu/)

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

szpital psychiatryczny:) to drugi po nawiedzonym domu motyw w amerykańskich horrorach

ocenił(a) serial na 8
blackfield1

W sumie czytając wywiady , artykuły o tym co mówi RM nigdy nie wiadomo czego można się po nim spodziewać . Było "niby" tyle spoilerów na temat zakończenia AHS rzeczy mówił co do czego mało rzeczy się sprawdziły on tak jakby manipuluje fanami niby coś mówi ale rzeczywiście nic nie zdradza i dalej wszyscy są w lesie. Może być tak że wcale nie będzie nowej lokalizacji może dalej wszystko będzie działo sie w Murder House tylko late wstecz lub lata do przodu. Kto wie co wymyślą ....

ocenił(a) serial na 9
blackfield1

Mnie się nasunął też szpital psychiatryczny lub to miejsce o którym opowiada medium, nie pamiętam dokładnie o co chodziło o jakaś kolonie. Może tam coś teraz stoi, np. nawiedzony szpital psychiatryczny. To by było coś, he he całe zastępy duchów snujące się po korytarzach. No ale z lekka zaczęłoby to przypominać Szpital Królestwo... Poczekamy zobaczymy - tylko czemu tak długo :(

JOANNA108

... "no właśnie" problem w tym, że nie mam tej pewności. podałem tylko przykład, ewentualność. nie wiem jakie pomysły siedzą w głowach scenarzystów tej produkcji, ale zawsze można wysnuć parę hipotez.

ocenił(a) serial na 5
radek44444

a może porodówka ;)

Żartuję, oczywiście. A tak na poważnie to hipotezy z horrorstory.pl wydają mi się dogłębne i bardzo prawdopodobne, chociaż osobiście żywię nadzieję, że wskazówka jest na tyle ,,przewrotna", że akcja drugiego sezonu będzie toczyła się w miejscu, o jakim nikt nawet nie pomyślał ;) Wszystko w rękach scenarzystów, oby nie zawiedli.