ponoć... mają zajść wielkie zmiany pod znakiem głównych postaci oraz miejsca akcji... konkretnych danych brak... obecność małego "Damiena" zwiastuje kontynuacje omena...
a skąd masz pewność, że mały Tate powróci w drugim sezonie?
UWAGA SPOILER!
"W drugim sezonie serialu zobaczymy zupełnie nowy dom lub budynek który będzie [równie] upiorny i nawiedzony". "Będzie również zupełnie nowe intro otwierające serial" - powiedział twórca serialu Rayan Murphy.
Aktorzy którzy grali rolę w pierwszym sezonie powrócą, ale w zupełnie nowych rolach (aktualnie twórcy prowadzą z nimi rozmowy). Oficjalną listę aktorów który wystąpią w drugim sezonie zobaczymy w styczniu. Mają pojawić się także zupełnie nowe twarze. Drugi sezon American Horror Story ma wystartować w październiku przyszłego roku.
Ryan Murphy w wywiadzie zdradził ważną informację: "W ostatnich trzech epizodach jest wskazówka, gdzie będzie toczyła się akcja drugiego sezonu". Wczoraj na łamach portalu EW.com powiedział, że wspomniana wskazówka znajduje się w przedostatnim odcinku "Birth" 01x11.
(źródło http://horrorstory.pl/news/53/Rayan_bawi_sie_z_fanami_Dalsze_spoilery_do_drugieg o_sezonu/)
szpital psychiatryczny:) to drugi po nawiedzonym domu motyw w amerykańskich horrorach
W sumie czytając wywiady , artykuły o tym co mówi RM nigdy nie wiadomo czego można się po nim spodziewać . Było "niby" tyle spoilerów na temat zakończenia AHS rzeczy mówił co do czego mało rzeczy się sprawdziły on tak jakby manipuluje fanami niby coś mówi ale rzeczywiście nic nie zdradza i dalej wszyscy są w lesie. Może być tak że wcale nie będzie nowej lokalizacji może dalej wszystko będzie działo sie w Murder House tylko late wstecz lub lata do przodu. Kto wie co wymyślą ....
Mnie się nasunął też szpital psychiatryczny lub to miejsce o którym opowiada medium, nie pamiętam dokładnie o co chodziło o jakaś kolonie. Może tam coś teraz stoi, np. nawiedzony szpital psychiatryczny. To by było coś, he he całe zastępy duchów snujące się po korytarzach. No ale z lekka zaczęłoby to przypominać Szpital Królestwo... Poczekamy zobaczymy - tylko czemu tak długo :(
... "no właśnie" problem w tym, że nie mam tej pewności. podałem tylko przykład, ewentualność. nie wiem jakie pomysły siedzą w głowach scenarzystów tej produkcji, ale zawsze można wysnuć parę hipotez.
a może porodówka ;)
Żartuję, oczywiście. A tak na poważnie to hipotezy z horrorstory.pl wydają mi się dogłębne i bardzo prawdopodobne, chociaż osobiście żywię nadzieję, że wskazówka jest na tyle ,,przewrotna", że akcja drugiego sezonu będzie toczyła się w miejscu, o jakim nikt nawet nie pomyślał ;) Wszystko w rękach scenarzystów, oby nie zawiedli.