PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557515}

Anatomia prawdy

Body of Proof
2011 - 2013
7,3 8,6 tys. ocen
7,3 10 1 8571
Anatomia prawdy
powrót do forum serialu Anatomia prawdy
ocenił(a) serial na 5
chocolatemilka00

rzeczywiście trudno uwierzyć, ja bym jej dała około 43

ocenił(a) serial na 7
efka__

Dana się świetnie trzyma ;) Całe szczęście, że wygląda naturalnie, a nie jak plastikowa lalka.

mmadelinee

dobre geny!

mmadelinee

Czy wy naprawdę jesteście tacy naiwni i myślicie, że to jej " naturalny " wygląd ??? Wybaczcie ale żadna babka podchodząca pod 60 by tak nie wyglądała. Wyczuwam tu botoks, i operacje plastyczne, nawet nie zaprzeczajcie bo będziecie oszukiwali sami siebie.

yamaha299_fw

Dana mówila ze probowala botoksu, przez to jedna powieka jej troche opada bo lekarz zrobil cos nie tak. i mowila ze wiecej tego nie zrobi... ale ile w tym prawdy?
ale dobre geny tez ma, spojrz na jej szyje, wyglada naprawde dobrze takze nie mozna jej zarzucac ze jest jakos bardzo nienaturalna, choc oczywiscie zdaje sobie sprawe ze uzywa nie tylko maseczek z ogorka ;))

chocolatemilka00

Czytając Twój post nie mogłam w to uwierzyć. Jeśli ma 56 lat to mogę śmiało powiedzieć, że na prawdę jej zazdroszczę.

ocenił(a) serial na 9
chocolatemilka00

:O wow. nie wiedziałam że ma 56 lat...

ocenił(a) serial na 7
kala996

Hah, gdy pierwszy raz zobaczyłam Danę na ekranie, miała 52 lata. Myślałam, że to błąd na wikipedii.

ocenił(a) serial na 7
chocolatemilka00

Geny, ja mam 37 lat a dają mi 24-27, ale to rodzinne, ojciec ma 57 a wygląda na 45, matka 59 a jak się wymaluje to 40, ale u mnie nikt nigdy nie palił papierosów.