Anatomia prawdy
powrót do forum 3 sezonu

sezon 3

ocenił(a) serial na 8

nie wiem jak innym ale mnie sezon 3 wydaje się totalną porażką...kiepskie nowe
postacie,beznadziejne lub przewidywalne przypadki.jestem zawiedziona bo to był jeden z niewielu
moich ulubionych seriali

ocenił(a) serial na 8
sylwiakrydel

Ja uważam zupełnie odwrotnie. Poprzednie dwa sezony były dobre, ale śledziłam je nie regularnie. Gdy zaczęłam oglądac sezon 3, wprost nie mogłam się oderwać od kolejnych odcinków i czekam z napięciem na kolejne. Nawet myślałam że zmienił się reżyser. Nowe odcinki poruszają do łez, dają dużo do myślenia, skłaniają do chwil zatrzymania się i zastanowienia. Akcja sprawia, że na skórze pojawia się gęsia skórka dosłownie. Podsumowując ten sezon baaardzo przypadł mi do gustu;)

ocenił(a) serial na 8
uniquething

wiadomo,nie każdemu musi się podobać.ja ogólnie dałam sobie już z tym serialem spokój.teraz mam na tapecie "kości","detektyw king","dawno,dawno temu","tancerki","moje chłopaki" i kończe 9 sezon chirurgów.coś z tego polecasz?

ocenił(a) serial na 8
sylwiakrydel

Na pewno chirurdzy, bardzo dobry serial:) też oglądam. Kości oglądałam, ale przestałam chyba wybiłam się z rytmu odcinków. A o tamtych nie słyszałam. Ale tak jak mówisz, każdy musi trafić na swoje. Dla mnie w bones było chyba za mało wzruszeń;p i emocji.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
uniquething

a mnie te "kosci"tak na razie za bardzo nie biorą .niby oglądam ale nie wiem.ostatnio koleś który tępił mi wirusa w laptopie polecił mi pare tytułów:californication,żywe trupy,magia kłamstw,arrow,elementary.coś o tym słyszałaś?

użytkownik usunięty
sylwiakrydel

Ze spoilerów wiadomo, że finałowy odcinek jak i następny sezon, ma być pełen emocji. ;) Ja już się nie mogę doczekać, a co do 3 sezonu Anatomii Prawdy, to popieram całkowicie, poprzednie dwa sezony wciągały, tak że z niecierpliwością się czekało na kolejny odcinek. Pamiętam jak mi się dłużyło podczas tego odcinka z epidemią między pierwszą a drugą częścią. ;) A teraz jak jest odcinek to ok, a jak nie ma, to też ok. Polecacie może jeszcze jakieś inne seriale kryminalno-medyczne? Weekend majowy się zbliża, a ja nie mam co oglądać. :<

ocenił(a) serial na 8

kryminalno-medyczne to nie kojarze ale z medycznych to zdecydowanie chirurdzy

ocenił(a) serial na 10
sylwiakrydel

serial kryminalno-medyczny to PARTNERKI (Jane &Rizzoli). Jedna jest policjantką, druga lekarzem sądowym.
Serial na podstawie książek Tess Gerritsen. Ksiazki o niebo lepsze, ale serial tez w miare :)

ocenił(a) serial na 8
kasfmx

masakra...nawet nie wiedziałam że jest na podstawie jej książek jakiś serial...to jedna z moich ulubionych pisarek.dzięki