Andromeda znaczy śmierć

The Andromeda Strain
2008
6,3 2,9 tys. ocen
6,3 10 1 2877
Andromeda znaczy śmierć
powrót do forum serialu Andromeda znaczy śmierć

chodzi mi o ten kawalek ktory sie pojawia pare razy w filmie PIERWSZY raz uslyszalem go w PIERWSZYM odcinku!!!! podczas tego jak ten FACET ocalaly opowiada jak LUDZIE zaczeli w miasteczku umierac a dokladniej wtedy jak BIERZE ze stacji czy warsztatu butelek chce sie napic podchodzi do jakiegos znajomego opartego o samochod odchodzi i tamten zaczyna sie zwijac z bolu i WTEDY w tle jest zajeb... kawalek (cos mi jest podobny kapake do kawalka z filmu 28 dni pozniej) ale to nie ten PROSZE O POMOC tytul wykonawce lub cos co pomoze mi go znalesc na sieci POZDRAWIAM (orca9@poczta.onet.pl)

Ps. Pierwszy odc. naprawde wciaga mi sie podoba!!!

marcinkf

PS!!!!>>> + ten sam kawalek lub jego czesc pojawia sie w drugim odcinku mniejwiecej w 24minucie i okolo40sek-42sekunda JAK na pustkowiu PARA mlodych ludzi jest przy samochodzie ona wsiada on idzie sie wys....c i wraca jzu "jakby " zarazony i wtedy WKRACZA w tle TEG gitesowy kawalek PROSZE OO POMOC!.

marcinkf

Kawałek pewnie został stworzony specjalnie na potrzeby filmu, więc trzeba by go szukac w Soundtracku. Nie wiadomo tylko czy takowy juz wyszedł;)