PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542567}
7,7 6,0 tys. ocen
7,7 10 1 6041
Angel Beats!
powrót do forum serialu Angel Beats!

bo pod koniec 13 odzika npisało że zobaczymy sie w drugim sezonie czy jakoś tak

ocenił(a) serial na 9
strach3845834ms

Druga "serja" ma wyjść, i co ważniejsze Maeda ma sam pisać scenariusz, a nie jak chodziły plotki oddać to jakiemuś Koreańczykowi.

Kurijuki

wyszedł odcinek "Another Epizode" który może być wstępem do drugirj serii ;D

użytkownik usunięty
_Victorie_

tez tak uwazam - na koncu "Another Epilogue" jest napisane "Next stage" co samo w sobie sugeruje "kolejna runde"
2 seria miala wyjsc w tym roku, wiec spodziewam sie na wiosne, jak to najczesciej z premierami kontynuacji

ocenił(a) serial na 10

więc jak w końcu..? będzie ta kontynuacja czy niee.>?

użytkownik usunięty
Mory19

w ramowce sezonu letniego nie bylo
a szczerze mowiac nie szukalam ostatnio, jakos wylecialo mi z glowy
jak znajde jakas zapowiedz to dam znac

Jak na razie ramówka jesienna też nie ma drugiej serii. Zima też odpada, bo wtedy ukazuje się dużo Komedii i Ecchi. Za pewne za rok wiosną.

The_Fallen

ciekawe o czym będzie opowiadać.

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

Właśnie skończyłem oglądać 1 serię, szczerze pisząc nie mam pojęcia jaki wątek może być poruszony w 2 srii.

użytkownik usunięty
Smel

mi sie wydaje, ze temu mial sluzyc ova another epilogue i albo zostanie ukazany otonashi (przewodniczacy), ktory przebywa w szkole po rozstaniu z kanade (w koncu nie wiadomo po jakim czasie oboje z kanade odnalezli sie w realnym swiecie - tu pojawia sie zagmatwanie czasowe miedzy obydwoma swiatami - oczywiscie druga seria może też całkowicie zignorować końcową scenę i uznać ją np za sen czekającego yuzuru czy coś w tym stylu. rowniez zgodnym z another epilogue rozwiazaniem byloby uczynienie 2 serii niejako prequelem do 1 czyli ukazaniu w niej czasów zanim powstali wcaleniemartwi, a yuzuru czekał na ukochaną - to jednak tylko w wypadku, gdyby potwierdziła się teoria o tym, iz to wlasnie on jest programista swiata w angel beats!.

ocenił(a) serial na 10

Teraz chyba będziemy musieli czekać;) Czy wogule ruszy produkcja 2 serii:)