PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=131754}

Angela

Ángela
1998 - 1999
7,4 342  oceny
7,4 10 1 342
Angela
powrót do forum serialu Angela

Kiedyś uwielbiałam telenowele i ta była jedną z moich ulubionych :) Bardzo ciekawa, oryginalna i zaskakująca fabuła, co jest dość rzadkie w przypadku tego gatunku. Angelica Rivera to świetna aktorka i doskonale zagrała Angelę. Chociaż teraz nie lubię już telenoweli, to pozostał mi sentyment do "Angeli".

użytkownik usunięty
Ana_Vanessa

Głupia jak but i spływająca gliceryną, ale to przecież telenowela meksykańska, takie one mają własnie być :) W podstawówce ją lubiłam;) i cóż, tez mam sentyment :)

ocenił(a) serial na 9

W takim razie oboje oglądaliśmy inną telenowelę. Ta jak na swój gatunek była za ambitna ;).

akira894

Dałam 9 a nie 10 dlatego, że nie było w telce sceny łóżkowej Angeli i Mariano :P Po latach po raz kolejny obejrzałam tę telkę i cały czas oczekiwałam na scenę z entrady, w której Mariano całuje się z Angelą na wzgórzu :P Nie pamiętałam, że oni takiej sceny w telce nie mieli, więc przy kolejnym oglądaniu, cały czas sobie mówiłam: No gdzie ta scena, no przecież musi być! hehe a tu lipa :P

ocenił(a) serial na 8
akira894

Może taki zamysł producenta by serial był w miarę ambitny. Z tego co kojarzę to odcinków było około 80 więc nie zamulali z akcją