Nie mam nic przeciwko innym serialom na CN, ale byłoby miło, gdyby puszczali ją częściej, bo w gazetach telewizyjnych jakoś nie mogłem jej znaleźć. Po raz pierwszy obejrzałem ją w sierpniu 2013 i bardzo mi się spodobała. Nie jest tak pokręcona, jak Gumball, Zwyczajny serial czy Pora na przygodę wymieszane z Wujciem Dobrą Radą - miło było obejrzeć zwykłą bajkę, w której chłopak w humorystyczny sposób zmaga się z problemami życia codziennego. KURDE, CZEMU NIE PUSZCZAJĄ TEGO CZĘŚCIEJ! Z całym szacunkiem dla fanów Pory na przygodę, ale mogliby trochę uciąć jej czas i zastąpić Angelem! Chociaż to raczej niemożliwe, bo myślę, że jest jej tak dużo ze względu na wielką oglądalność...
Serial stanowi przyjemną odmianę od kolorowego chaosu nowszych bajek CN, scenariusze są pomysłowo napisane i nie ma miejsca na nudę,a grafika jest bardzo dobrze wykonana (mój ulubiony design to siostra Angela). To taki sam serial, jak Aparatka czy Świat Według Ludwiczka z jednym wyjątkiem - nie ma tutaj żadnych dylematów czy refleksji, ale nie przeszkadza to, bo na szczęście humor tego serialu stoi na niezłym poziomie.