Ania, nie Anna

Anne
2017 - 2019
8,1 58 tys. ocen
8,1 10 1 58239
7,3 15 krytyków
Ania, nie Anna
powrót do forum serialu Ania, nie Anna

Nie wiem czy to coś da ale można spróbować

http://chng.it/knCkCqfnCt

Jeśli boicie się klikać w link wystarczy w Google wpisać Anne with an e petition

Lulamej

Wiesz może co się potem dzieje z tą petycją?-Do you know what happens next with this petition?

Lulamej

Też mam taką nadzieję. Każdy kto może niech oglądnie jeszczę raz chociaż jeden sezon to wzrośnie oglądalność to może będzie ten 4 sezon. Bo są niedokończone wątki

ocenił(a) serial na 10
Gabriela_Trzaskos

Też tak uważam gdyby każdy obejrzał chociaż jeden sezon to może oglądalność wzrośnie wiem że minęło już kilka lat od informacji że nie będzie kontynuacji tego świetnego serialu a mamy aktualnie 2024 rok ale może niech zobaczą ile jest na prawdziwych fanów. Dalej zbierane są podpisy do petycji https://chng.it/rL7G4fqBXZ. Mam nadzieję że twórcy serialu zobaczą że dużo możemy zrobić dla tego serialu. Na tiktoku jest pełno editów i filmików z tym hashtagiem #renewannewannewithane. Fani też napisali  własny scenariusz jak mógłby wyglądać sezon 4.
Sama Amybeth Mcnulty grająca rolę Ani w serialu teraz odgrywa rolę w Stranger things dodała tiktoka na którym napisała że  powinni ten serial kontynuować . Wiem że to tylko trend ale wiele aktorów też tak chciało.
Jest wiele filmów i w serialu na Netflixie które nie są aż tak dobre jak ten a są dalej kontynuowane a gdy znajdzie się  już taka perełka jak ten serial który ma niesamowity urok, klimat i vibe to nie jest dalej kontynuowany. Moim zdaniem bardzo źle to przemyśleli. Pomimo tego że powód braku 4 sezonu taki że 3 sezon nie wybił się tak jak chcieli oglądalnością. Moim zdaniem gdyby stworzono 4 sezon mieliby jeszcze więcej fanów pomimo tego że jest ich bardzo dużo.Widac to np po podpisach do petycji, ilośći  tiktoków związanymi z bohaterami z serialu i editów najwięcej jest ich z Anią i Gilbertem i początkiem ich miłości. Wiem że aktorzy są coraz starsi i zapewne grają w innych filmach i serialach. Ale bardzo chciałabym się dowiedzieć o dalszych losach Ani i Gilberta w ich młodym życiu oraz jak potoczyła się ich miłość a także życie innych bohaterów. Tego już się raczej nie dowiemy .. Jest wiele niedokończonych wątków powód jest taki że autorzy myśleli że powstaną kolejne sezony w których je dokończą ale tak się nie stało. Za każdym razem gdy oglądam ten serial towarzyszą mi te same emocje gdy oglądam ostatni odcinek ostatniego sezonu jest mi tak przykro bo nie wiem co by się stało dalej. Wiem że powstanie 4 sezonu jest bardzo mało prawdopodobne tak też powiedziała autorka serialu że jest to niemożliwe ale wierzę że może dla tych najprawdziwszych fanów będzie kontynuowany ten serial chociaż jak już mówiłam jest to małoprawdobodobne 
Kocham ten serial jest niesamowity a zarazem pouczający.