Dopiero teraz udało mi się w końcu obejrzeć serial do końca, jakoś nigdy nie miałam czasu, albo sposobności.
No totalnie rozczarowało mnie zakończenie serialu!!! Beznadzieja!!! Tak jakby zupełnie nie mieli pomysłu na zakończenie. Jestem strasznie zawiedziona :(
A ja nie... Uwazam, ze fajnie sie skonczyl, zupelne przeciwienstwo Buffy. Tam byl pokazany triumf i wygrana walka, a tu calkiem odwrotnie. W zasadzie male szanse mieli na wyjscie calo z tej sytuacji, ale kazdy moze sobie dopowiedziec zakonczenie. Ale czuje sie maly niedosyt i pomimo tego, ze nie zawiodlam sie na zakonczeniu uwazam, ze lepiej byloby jedank zamknac ten serial. Tylko za bardzo przypominaloby koncowke Buffy.
Tylko, że tak na prawdę każde zakończenie tego typu serialu jest na jedno kopyto. Triumf dobra nad złem, bo wiadomo że nie politycznie byłoby zakończyć serial gdy zło wygrywa, żadna stacja by się na to nie zgodziła.
No zakonczenie to nie tak do koncam i siepodobalo bo bylo smutne i tenn iedosyt, ale zeby scenarzysci nie mieli pomyslu na zakonczenie to chyba nie tak, takie wymyslono i coz bywa.