PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37632}

Anioł ciemności

Angel
1999 - 2004
7,2 8,9 tys. ocen
7,2 10 1 8932
6,0 2 krytyków
Anioł ciemności
powrót do forum serialu Anioł ciemności

Serial Anioł ciemności wzbudza we mnie wiele emocji . Jest tajemniczy co dodatkowo zachęca mnie do jego oglądania.Właśnie ta tajemniczość sprawia że z wielką chęcią oglądam ten serial . Uważam żę powinien być nadawany seria za serią a nie półrocznymi odstępami. W ameryce w tym roku poleci już piąta seria tego serialu a u nas dopiero skończyła się czwrta ... Czemu jesteśmy tak zacofani!!!!!

malgoniaw

Mala poprawka U nas skonczyla sie seria 3 a w stanach już w tamtym roku zakończyła się seria ostatnia 5 !!!

ocenił(a) serial na 9
malgoniaw

Jesteśmy tacy zacofani ponieważ to Polsat/TV4 puszcza serial, a oni żadko puszczają coś do końca, a nawet jak w końcu to robią to najpierw ze 3 razy muszą powtorzyć co już puszczali. Gdyby serial leciał na TVN/TVN7, to jestem niemal że pewna że bylibyśmy bardziej na czasie (co zostało udowodnione przyserialach "Brygada ratunkowa - puszczono wszystkie serie oprocz tej ktora teraz leci w Stanach, i Kochane klopoty - tez widzielismy wszystkie serie oprocz tej ktora teraz leci w Stanach).

ocenił(a) serial na 7
thalassa

Z "Aniołem" nie jest jeszcze tak tragicznie, po ciągłym powtarzaniu pierwszych dwóch sezonów w końcu doczekaliśmy się 3 :] Fani pokrewnego serialu "Buffy...", która liczy sobie 7 sezonu i skończyła się rok wcześniej niż "Anioł" dane było obejrzeć tylko 2 sezony mimo, ze brały się za nią aż trzy stacje: TVN, Polsat, TV4, później znowu Polsat (obiecywawszy że dadzą też 3 sezon, ale skończyło sie na jednym odcinku ;P) i znowu TV4 co zapewne znowu skończy się na sezonie 2 ;P a co do TVN, to ci odstawili jeszcze lepszy numer, dali sezon 1 i 2 "Buffy" tyle, że bez ostatniego odcinka 2 sezonu ;P :D
Ostatnio obiła mi się o uszy plotka, że TV4 ma zamiar dac 3 sezon Buffy i następne, a "Anioła" dać jeszcze raz od początku równocześnie z 4 sezonem "Buffy" (wówczas mielibyśmy okazję śledzić to co dzieje sie w tym samym czasie w "Aniele" i "Buffy" a fani obydwu seriali wiedzą, że nie raz się one ze sobą krzyżuja :) i dawać wszystko już tak do końca :). Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale oby tak było. Z pewnością wkurzeni poczuliby się fani "Anioła" za kolejne powtórki, ale w końcu mielibyśmy okazję ogladac te seriale tak jak powinno się je oglądać (w USA WB nadawali najpierw Buffy a później Angela jednego wieczoru, serial po serialu)

malgoniaw

może to głupie pytanie, ale czy serial anioł ciemności nadal kręcą? z góry thx :)

Kasia_30

Aniol skończył się jakiś czas temu na 5 sezonie !

Remington_Steele

więc już nie będą kręcić nowych odcinków?

Kasia_30

No nie wiem oficjalnie nie ale dla fanow byloby super nie chce ci zdradzac jak sie zakonczylo wszystko ale......... Poki co definitywny koniec. Musisz sie cieszyc odc w TV lub szukac w sieci.

Remington_Steele

Wiecie może, która teraz leci seria w telewizji?

Kasia_30

Teraz leci koncówka sezonu III !! To chyba jakis ostatni odcinek lub ostatni zostal.