Serial Anioł ciemności wzbudza we mnie wiele emocji . Jest tajemniczy co dodatkowo zachęca mnie do jego oglądania.Właśnie ta tajemniczość sprawia że z wielką chęcią oglądam ten serial . Uważam żę powinien być nadawany seria za serią a nie półrocznymi odstępami. W ameryce w tym roku poleci już piąta seria tego serialu a u nas dopiero skończyła się czwrta ... Czemu jesteśmy tak zacofani!!!!!
Mala poprawka U nas skonczyla sie seria 3 a w stanach już w tamtym roku zakończyła się seria ostatnia 5 !!!
Jesteśmy tacy zacofani ponieważ to Polsat/TV4 puszcza serial, a oni żadko puszczają coś do końca, a nawet jak w końcu to robią to najpierw ze 3 razy muszą powtorzyć co już puszczali. Gdyby serial leciał na TVN/TVN7, to jestem niemal że pewna że bylibyśmy bardziej na czasie (co zostało udowodnione przyserialach "Brygada ratunkowa - puszczono wszystkie serie oprocz tej ktora teraz leci w Stanach, i Kochane klopoty - tez widzielismy wszystkie serie oprocz tej ktora teraz leci w Stanach).
Z "Aniołem" nie jest jeszcze tak tragicznie, po ciągłym powtarzaniu pierwszych dwóch sezonów w końcu doczekaliśmy się 3 :] Fani pokrewnego serialu "Buffy...", która liczy sobie 7 sezonu i skończyła się rok wcześniej niż "Anioł" dane było obejrzeć tylko 2 sezony mimo, ze brały się za nią aż trzy stacje: TVN, Polsat, TV4, później znowu Polsat (obiecywawszy że dadzą też 3 sezon, ale skończyło sie na jednym odcinku ;P) i znowu TV4 co zapewne znowu skończy się na sezonie 2 ;P a co do TVN, to ci odstawili jeszcze lepszy numer, dali sezon 1 i 2 "Buffy" tyle, że bez ostatniego odcinka 2 sezonu ;P :D
Ostatnio obiła mi się o uszy plotka, że TV4 ma zamiar dac 3 sezon Buffy i następne, a "Anioła" dać jeszcze raz od początku równocześnie z 4 sezonem "Buffy" (wówczas mielibyśmy okazję śledzić to co dzieje sie w tym samym czasie w "Aniele" i "Buffy" a fani obydwu seriali wiedzą, że nie raz się one ze sobą krzyżuja :) i dawać wszystko już tak do końca :). Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale oby tak było. Z pewnością wkurzeni poczuliby się fani "Anioła" za kolejne powtórki, ale w końcu mielibyśmy okazję ogladac te seriale tak jak powinno się je oglądać (w USA WB nadawali najpierw Buffy a później Angela jednego wieczoru, serial po serialu)
No nie wiem oficjalnie nie ale dla fanow byloby super nie chce ci zdradzac jak sie zakonczylo wszystko ale......... Poki co definitywny koniec. Musisz sie cieszyc odc w TV lub szukac w sieci.