PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=870865}

Anna Boleyn

Anne Boleyn
2021
1,4 2,8 tys. ocen
1,4 10 1 2759
6,7 3 krytyków
Anna Boleyn
powrót do forum serialu Anna Boleyn

Z wiadomego powodu i dają same jedynki a pewnie nawet nie obejrzeli...

ARSENDISidm

Ból dupy to masz jak cię wujek pod prysznicem odwiedza, takie zabiegi tylko obrażają czarnych...

danglan

U nas w Antifie uważamy inaczej, takie zabiegi są pochwałą dla czarnych smutny prawaku, nie pozdrawiam!

ARSENDISidm

U was w antifie.....jprd to średnia IQ max 40....OK pozdrawiam ,ponieważ jestem w pracy nie mam czasu.... Wiesz co to praca?

danglan

Miłej pracy

danglan

Dawaj jedynki wszystkim filmom i serialom z czarnoskórymi w obsadzie rasisto

ARSENDISidm

Gdyby w filmie HISTORYCZNYM o Martin Luther King Jr. obsadzili np. Borysa Szyca ocena też byłaby na 1 z tych samych pobudek tzn. obraziło by to moją inteligencję ,inteligencję czarnych ,białych czy różowych.... Rasistą? Nie jestem rasistą nienawidzę wszystkich ,którzy są głupi...

ocenił(a) serial na 1
ARSENDISidm

Jestem lewakiem i uważam, że obsadzenie czarnej aktorki do roli białej szesnastowiecznej królowej to absurd. Serial jest przez to skreślony w moich oczach, a także w oczach wielu koneserów kina na poziomie;) Nie mam zamiaru choćby oglądać tego zakłamanego kiczu, który urąga ludzkiej inteligencji.

ARSENDISidm

Wiesz co, sama jestem lewakiem, ale nie uważam, żeby wybór czarnoskórej aktorki do roli Anny Boleyn był dobrym wyborem, wygląda to jak szybki i tani sposób na wzbudzenie kontrowersji i zyskanie rozgłosu, nic więcej. Oceny nie wystawię, bo serialu nie oglądałam, ale nazywanie każdego, komu nie podoba się zakłamywanie historii prawakiem to błąd