PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=870865}

Anna Boleyn

Anne Boleyn
2021
1,4 2,8 tys. ocen
1,4 10 1 2759
6,7 3 krytyków
Anna Boleyn
powrót do forum serialu Anna Boleyn

Mi też nie podoba się to, że Anna Boleyn jest czarna, jest to zakłamanie faktu historycznego, ale halo. Nie podoba wam się to nie oglądajcie, a nie oceniacie bez obejrzenia nawet jednego odcinka.

Lidia__fw

Prosta sprawa, im niższe noty i nieprzychylne opinie krytyków i publiczności tym mniej takich propagandowych dziwadeł. Bojkot rzecz jasna uzasadniony.

Lidia__fw

Kilka kwestii jest w zasadzie żywcem ściągnięta z The Wolf Hall i The Tudors, także scenarzyści i reżyserzy nie bardzo się postarali.

użytkownik usunięty
Lidia__fw

"Nie podoba wam się, to nie oglądającie" - logika level master. Skąd mają wiedzieć, że im sie nie podoba, skoro nie oglądali? A ja obejrzałem wyrywki z kilku odcinków, zwane popularnie zwiastunem albo trailerem i to co zobaczyłem wystarczyło mi do oceny. Żadne ewentualne plusy, których w zwiastunie nie było, a byłyby w serialu, już tej oceny nie zmienią.

ocenił(a) serial na 1
Lidia__fw

Niestety, ale takie propagandowe "dzieła" należy po prostu bojkotować, stąd ocena 1/10. U mnie dodatkowo podziałały, jak płachta na byka recenzje tzw. filmoznawców, którzy pociskaja, jaki to postępowy i nowoczesny serial. Dlatego 1/10