Za jednym z portali: "Serial producentów „Line of Duty” i „Bodyguard”. W 1996 roku światem wstrząsnęła tragedia na stadionie Hillsborough, gdzie zginęło 96 kibiców zadeptanych lub zaduszonych. Serial opowie autentyczną historię Annie Williams, która przez lata walczyła o sprawiedliwość dla swojego syna, który zginął w tamtej katastrofie."
Ja nie znalazłam, a szukam - mam w TOP-ie. Ale zważywszy na oceny (IMDB-8,2) liczę, że wpadnie na jakiś Canal+, czy inne Ale kino ;)
Na licznych przykładach przekonałam się, ze logiki chyba w tym brak - w tym, że dany serial wpada na Ale Kino, Canal+, czy inne adresy...serialowa ruletka ;) Oczywiście, chętnie doczekałabym tam, np. wszystkich "skandynawów", a tych z wysokimi ocenami - szczególnie, ale tylko oni wiedzą, co sprawia, że wpada tam jeden, a inny nie. Pozostaje mieć nadzieję. Ale jak wpadnie do sieci, od razu dam Ci znać ;)
Żeby Kolega wiedział - czarna dziura. Jak pomyślę, ile potencjalnie dobrych serii tam trafia....i znowu może jakiś streaming go wyłowi. Na razie możemy tylko być czujni - ja pamiętam - słowo harcerki.
Słuchaj - wpadł dziś - ja konto założyłam - najprościej jak się da - dostęp do tytułów jest niesamowity. Tam wpada mnóstwo seriali i filmów - w dniu premiery w BBC, ITV - znalazłam tak cymesy, które mi zalegały na liście....naprawdę warto. Na Filmwebie nie ma wciąż tytułów seriali, które tam obejrzałam, a są z topowej półki.