Czy ktoś ma może nagrane wszystkie 3 części "Antonii" i mógłby je zamieścić na jakimś serwerze?
Bardzo podoba mi się ten film, jednak nie miałam możliwości by go nagrać.
Właśnie,czy ktoś ma "Antonię" nagraną? I drugą część-tą z 2003 roku też bym chętnie zobaczyła,a aktualnie nigdzie nie można tego znaleźć :)
Jakby ktoś mógł pomóc,to dajcie znać :)
No wlasnie ma ktos ten film. ja to bym bylo zadowolona nawet z 2 i 3 odcinka tego filmu.
Dokładnie ma ktos ten film jest wspaniały i nic nie ma o nim w internecie jak juz cos jest to wszedzie to samo czyli opis filmu. Wogole to na koncu tego filmu ten dzienikarz napisal o niej ksiazek a jesli ten film jest na faktahc to ksiazka powinn istniec czy wie ktos cos o ksiazce?????
Ja też przyłaczam się do pytania. Szukałam i niestety nie znalazłam a film jest według mnie wspaniały. I chciałam by go mnieć w mojej kolekcji.
Hej wszystkim.
Mi też bardzo podobał się ten film. Również czekam na link do jego ściągnięcia.
ja tez bym prosila o ten film. czekam na link (tylko po polsku):):):) bardzo, bardzo mi sie podobal. wszystkich pozdrawiam
Chyba jedyna szansa na zdobycie go to jedynie nagranie przy najblizszej okazji z telewizji :(
Cześć ja również jestem zachwycona "Antonią" i ja również bardzo chciałabym zdobyć ten film jest super