Antonia

Antonia - Zwischen Liebe und Macht
2001
7,6 769  ocen
7,6 10 1 769
Antonia
powrót do forum serialu Antonia

Ktos moze zna tytul i wyknoawce piosenki z drugiej czesci?? Film bardzo fajny, chociaz pierwszy odcinek ogladalam dawno temu i dzisiaj zaczelam od drugiego. Wiec jakby ktos znal tytul i wykonawce piosenki z momentu zblizenia Antoni i Moritza (hehe) to bede ogromnie wdzieczna ;) Pozdrawiam forumowiczow.

Risika20

własnie ja tez bede wdzieczna za podanie tytułu, czekam i z góry thx:)))

ziominski13

hej mam tytuł stranded the brandalls, teraz tylko prosze znaleźc link bo nigdzie nie moge dostac całosci tylko marne 30sekund czekam na odp

ziominski13

no dokładnie, wielkie thx za tytuł :* tylko teraz gdzie zdobyc ten kawałek, chyba trzeba szukać pomocy u znajomych zza zachodniej granicy. jak ktoś będzie miał farta i zdobędzie pliss o link, chyba, że ja będę pierwsza to się podzielę:]

Marika_7

zazwyczaj nie ma problemu ze sciagnieciem piosenki ale z ta jest wielki, wchodziłam na niemieckie strony ale podaja tylko 30 sekund piosenki a to znacznie za mało!!!!

ziominski13

no ja nawet chciałam od biedy w płytkę się zaopatrzyć, ale szukałąm w empiku i nie ma:/ wrrr głupie disko polo na chodniku lezy, a dobrej muzy to ze świeca szukać! ma ktoś pomysła na zdobycie tego kawałka??

Risika20

Sluchajcie, chyba cos znalazlam, ale nie jestem pewna czy to jest ten kawalek. Brzmi on troche jak polaczenie "Z archiwum X" i "Depeche Mode", hehe. Jesli ktos chce mi pomoc w identyfikacji tego to niech poda maila to mu to wysle. Pozdrawiam.

Risika20

Ja juz straciłam nadzieje ze ktos poda link mówi się trudno,widocznie trzeba przerzucić sie na disco polo :P

ziominski13

Hehe, no tak. U nas mozna dostac wszystko tylko nie to co sie chce ;) Widac najwyzsza pora emigrowac z naszego kraju....

Risika20

to jeszcze się zastanawiasz czy emigrować? :P

ziominski13

Po dzisiejszym dniu juz nie. Ale czekam na nadazajaca sie okazje do tego...

Risika20

http://www.lion.cc/shop/home/artikeldetails/auf_herz_nieren/EAN0724381265321/ID8 47723.html to link do fragmentu piosenki obok tytułu standed kliknijcie horen i miłego słuchania 30 sekund :D:D:D

ziominski13

Kurde, narobilam sobie "smaku" na ta pisenke a tu guzik... Ehhh, jak ja nie cierpie bezsilnosci!! Znam tytul, wykonawce i nawet kompozytra a mimo to nie da sie znalezdz tej piosenki do sciagniecia, wrrrr!!!

Risika20

no blacha!!! ja włąśnie link kliknęłam i na nowo jestem rozpalona tym kawałkiem!! pisze podanie do ministra kultury, żeby mi sprowadził to cudo do polski:]

Risika20

hmm jesteś pewna, że the x files i d. mode może mieć tak cudowne połączenie?;)

ocenił(a) serial na 8
Marika_7

Risika20 - podeślij mi to co znalazłaś, mam nadzieje ze to ta piosenka :P

tamarcia@vp.pl

tami_2

No coz, musze Cie niestety ale rozczarowac bo na poczatku to brzmi niezle. Ale kiedy uslyszalam ten 30 sekundowy fragment na jakiejs niemieckiej stronie rozwialy sie moja nadzieje :( To z pewnoscia nie jest to.

ocenił(a) serial na 8
Risika20

szkoda... znajomi w Niemczech szukają i nic... ech :( musze miec tą piosenkę...

Marika_7

Serio, ten kawalek, ktory znalazlam brzmi jak polaczenie tych dwoch "Z archiwum X" i Depeche mode, ale niestety nie jest to w moim guscie. ;)

Risika20

hehe no to musi to brzmiec jak muza nie z tej ziemi;)dajcie znać jak coś znajdziecie, a ja jutro jeszcze poszperam w empiku:]

ocenił(a) serial na 8
Risika20

hmmm... szukam, szukam... i znaleźć nie mogę :( Nawet w Niemczech nie potrafią...

tami_2

byłam juz na wszystkich możliwych stronkach niemieckich i nic widocznie to co najlepsze jest nieosiągalne :)

ziominski13

z emule ściągnijcie, wystarczy wpisać w szukaj tytuł i tyle :D

arsau6

Można z emule ściągnąć, jednak trzeba dodatkowo znać wykonawcę. Szukanie po tytule jest trudne - ja tak szukałam i na razie nic nie znalazłam

caroline_81

tytuł:standed
wykonawca: the brandalls

ziominski13

tak sie składa ze na emuli nie ma tej piosenki! (dokładnie tego zespołu) wiec nie szpanuj wiedza arsau6 :P:P:P
ale jesli ty masz to pochwal sie wysyłajac na maila gosia_08@wp.l

Risika20

Jestem w szoku. Uparłam się na to, że znajdę tą piosenkę, i...
Szukałam przez Soulseek, DC++, Emula, dodatkowo przeszukałam około 60 stron z torrentami i nic. Nie ma.
Piosenka widmo.
Jedyna droga, żeby ją mieć, to kupić przez amazon.com soundtrack do "Auf Herz Und Nieren" :(

marchewa99

No bo nie ma piosenki standed zespołu the brandallls. Szukałem w google.

arsau6

hmmma na pewno wykonuje ją zespół "the brandalls"??? bo faktycznie dziwne jest, żenigdzie nia ma wzmianki o zespole, który ma na koncie już jakies krążki.

arsau6

To widać źle szukałeś :)
Jest piosenka Stranded zespołu The brandalls, oto dowód:
http://www.virginmusic.de/xml/5/3251149/8126532.html
piosenka numer 9 na tym soundtracku :)

marchewa99

http://www.brandalls.com/hompage.htm to dowód ze istnieje taki zespół nawet w google nie umiecie szukac :p

ziominski13

no faktycznie jest:] tyle, że i tak niewiele to dało;( hmmm zostało chyba tłuc te 30 sek na okrągło;P

Marika_7

no właśnie stranded a nie standed. Ktoś wcześniej źle napisał a teraz mówicie że na google nie umiem szukać.

arsau6

i jest stranded na emule, tylko trzeba wpisać brandalls stranded i tyle :D

ocenił(a) serial na 8
arsau6

Hmmm... Moi znajomi szukali i nie znaleźli...
w takim razie ściągnij, umieść na jakims senwerze typu http://sendspace.com/ i wyslij link ;)

użytkownik usunięty
arsau6

arsau6-masz tę piosenkę ściagniętą?przeslesz mi ją? (lenka766@wp.pl) wpisalam w emule i bearshare i nic nie pokazalo :(

ocenił(a) serial na 10

ja tez poprosze o przeslanie tej piosenki jesli mozna: anusiaaa4@tlen.pl

Jeśli ktokolwiek ma choć fragment tej piosenki, proszę o przesłanie na maila ameliaslodzinska@interia.pl

ameliaslodzinska

Bo to trzeba BitTorenta ściągnąć i tam jest ta piosenka. :D

ocenił(a) serial na 10
arsau6

a nie bylo by prosciej jak bys nam to przesłał bo jak nic takiego nie moge znales

Anusia16

No ale nikt tego nie ma, o to chodzi :D :P

arsau6

Zdecydujcie sie w koncu czy ktos ma ta piosenke czy nie. Bo ja juz kompletnie sie w tym pogubilam. Jesli jednak ktos ma nie obraze sie jesli bedzie tak mily ze znajde ja w "prezencie" na swojej poczcie ;) A to moj mailik: risika1986@buziaczek.pl Pozdrawiam wszystkich szukających :)

użytkownik usunięty
Risika20

Ściagnęłam BiTorenta i nie wiem co dalej.

No i szukaj nim piosenki stranded zespołu the brandalls. :D

ocenił(a) serial na 8
arsau6

arsau 6 jako, że już wcześniej polowałam na tą piosenke i nadal poluje nie utrudniaj ludziom życia, i bądź tak dobry/a i prześlij mi na zzimorodek@gmail.com :D Będę bardzo wdzieczna, bo jedyna piosenka stranded jaka znam i mam to zespolu saybia :D A przeciez nie o nią chodzi..

ocenił(a) serial na 10
mibama

no własnie ułatw nam to zycie i przeslij na e-maila nam pioseneczke anusiaaa4@tlen.pl

Anusia16

Ale ja jej nie mam czy nie rozumiecie?? :D

użytkownik usunięty
arsau6

To skad wiesz,że w BitTorencie można ją znaleść??Ja jakoś nie mogę.

ocenił(a) serial na 8

Cóż... jest jeden prosty sposób by dostac tą piosenkę... wystarczy troche znajomości angielskiego i pomysł :D

ocenił(a) serial na 8
tami_2

To jak to takie proste przypuszczam ze piosenke masz, więc powysyłaj ludziom na meila. Kurde czy to takie trudne, wysłac jedna mp3 komuś ?
Agrrr.

ocenił(a) serial na 10
arsau6

jeśli komuś uda się zdobyć ten utwór to bardzo proszę o przesłanie :) inkaaa0@op.pl