Film nie był najgorszy ale nie był najlepszy, takie 6/10. No i ten dziwny akcent, niemiecki:D Jestem nieprzyzwyczajony do takiego tła językowego.
No całkiem niezły film telewizyjny. Tylko ja nie mogę słuchać tego języka. Najlepszy był drugi odcinek- moim zdaniem.
Nawet przystojny był Benjamin Sadler.
mi też sie drugi najbardziej podobał:] a z tym językiem, przez lektora za dużo nie słyszałam tego ich akcentu, może głuchne na starość:D:]
mi też sie drugi najbardziej podobał:] a co do ich języka, ja z lektorem nie za bardzo słyszałam ten ich akcent, może głuchne na starość:D:]
hej mam takie male pytanko bo chce obejzec ten film ale z waszych kometow dowiaduje sie ze zle sie skonczy :(:( jesli tak to jak???
ogolnie konczy sie dobez, tylko pierwsza czesc konczy sie zle:) warto obejrzec;)
ogolnie konczy sie dobrze, tylko pierwsza czesc konczy sie zle:) warto obejrzec;)
Benjamin Sadler był nawet bardzo sexy :P i od razu zauważyłam że nie może być rodowitym Niemcem :P. Wcale się nie dziwię że się urodził w Kanadzie ;-).
Benjamin Sadler niezłe ciacho sama bym sie z nim ^_^ hehehe do tego hrabia czego wiecej potrzeba do szczescia?