SI znacznie lepiej zastępuje lektora od tej Pani do której naprawdę nic nie mam . Po prostu Netflixie z jakichś przyczyn tylko Czubówna i potem długo długo nie ten poziom
Przepraszam bardzo ale kim ty jesteś żeby nam mówić, że czegoś nie możemy pisać? Pięknie każdy pisał w temacie.
Dokładnie, każdy może mieć swoje zdanie i je wyrazić od tego jest wolność słowa Fakis chyba pogięło pod kopułą
Twoje feministyczne uwagi Fakis są tak żenujace że aż się zastanawiam czy jakiejś psychotraumy nie doznałaś że wyjeżdżasz z tekstem o nienawiści do kobiet? Zamiast pluć jadem o samcach alfa polecam refleksję nad własnym stanem i odzywkami z niego wynikającymi
"Baby są do niczego" ktoś napisał. Bardzo często na tym portalu pojawiają się nienawistne komentarze wobec kobiet. Nie spotkałam się, aby ktoś tak pisał o mężczyznach.
Ale pierd*olisz. Ta kobieta lektor jest tragiczna i jako kobieta też często odpuszczam różne produkcje właśnie przez nią. I nie, nie mam ochoty skupiać się na napisach zamiast na obrazie.
Wiesz mnie bardziej niż jej głos przeszkadzają błędy językowe. "Ukamieniował" zamiast "ukamienował" jest dla mnie zdecydowanie większym problemem, bo ktoś to z błędem klepnął i niewiedza się szerzy.