PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608149}
7,6 7,3 tys. ocen
7,6 10 1 7292
6,5 2 krytyków
Ao no Exorcist
powrót do forum serialu Ao no Exorcist

nie bardzo zgadzam się z tym co jest na tej stronie podane...
z tego co wiem to Hiroshi Kamiya podkłada głos Mephisto Pheles'owi...
(a nie mogłam tego zmienić, dlatego tu piszę)

i lepiej by to wyglądało gdyby były uporządkowane od głównego bohatera...

Fountain_of_Wisdom

Tu jest generalnie straszny bajzel i zastanawiam się po co ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o danym anime, bierze się za redagowanie informacji o nim...

Fountain_of_Wisdom

Dokładnie. Bałagan straszny i jeszcze na dodatek niekompletne info.

ocenił(a) serial na 6
Fountain_of_Wisdom

hehe i kto to mówi jedna ma 44 punkty a reszta po ZERO. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby obsadę edytować jak widzicie, że jest jakiś błąd, zamiast biadolić i zakładać temat na forum. Jak znam życie to kiedy ktoś dodawał obsadę to w źródle był błąd i tyle - zarówno ANN jak i anidb są przecież robione przez zwykłych ludzi, którzy tez mają prawo do błędu. Co do kolejności wyświetlania to tylko niektórzy admini/moderatorzy i pracownicy portalu mają opcję jej ustawienia. W każdym bądź razie zwykły weryfikator takiej możliwości nie posiada.A i do waszej wiadomości jest jeszcze coś takiego jak czas oczekiwania na weryfikację. Tu możecie sprawdzić ile aktualnie wynosi http://www.filmweb.pl/contrib/status

gagarin77

próbowałam edytować, ale nie mam tej opcji, dlatego napisałam tę uwagę, by ten kto mógł edytować to zrobił...

chodzi Ci, że tam jest czas oczekiwania 31 dni? czy jakiś inny? ja w każdym razie nie wiem kiedy te informacje zostały wpisane by minęła od tego określona ilość czasu...

ocenił(a) serial na 6
Fountain_of_Wisdom

Kiedy wejdziesz w jakiś tytuł (obojętnie serial/ film /gra czy osoba) to w panelu po lewej stronie masz taką opcję "Zobacz wszystkie elementy, które możesz współtworzyć!". - Każdy zalogowany użytkownik może tam wejść i edytować co mu się podoba. Można min. dodać tytuł, odcinki, obsadę, plakat, opis itd itp. Oczywiście podczas edycji trzeba podać link do źródła z jakiego te informacje pochodzą, by potem ktoś kto sprawdza miał podstawę by to zaakceptować. Czas oczekiwani to czas od momentu, w którym dodasz coś do momentu gdy jakiś weryfikator to sprawdzi i zaakceptuje (bodź też nie jeżeli będzie jakiś błąd, a w przypadku plakatu jeżeli mu się nie spodoba). Czas ten jest różny dla każdego rodzaju kontrybucji (zależy jak dużo dodawanych jest na portalu tych elementów i jak szybko sprawdzają), akurat dla obsad jest teraz miesiąc czasu. Tak więc moja kontra z obsadą do Ao no Exorcist będzie dodana za jakiś miesiąc. Jeżeli masz zamiar dodawać jakieś kontrybucje to radzę wcześniej zapoznać się z zasadami ich dodawania na FAQ Weryfikatorów. Czyli tutaj http://www.filmweb.pl/user/FAQ_Weryfikatorow . Jest tam np info o tym, że opisów nie można kopiować z innych stron itp. O i jeszcze w panelu po lewej jest "Zobacz oczekujące materiały" - możesz tam sprawdzić czy to co chcesz dodać nie czeka już w kolejce do sprawdzenia. Jak masz jakieś pytania to pisz na PW.