Odcinek na tle szybkiej akcji z 3x01 był wyraźnie spokojniejszy z powodu śmierć Sary. Kilka rzeczy podobało mi się, jak sceny z drużyną, rozmowy Diggle'a z Oliverem, Felicity z Oliverem, Felicity z Rayem. Nie podoba mi się, że Lance nie wie o śmierci Sary. Czułam przez cały odcinek, że brakuje w nim właśnie jego żałoby. Jego reakcja na śmierć córki byłaby najmocniejszym punktem takiego odcinka. W pewnym momencie będzie musiał poznać prawdę i zapewne będzie to druzgocące, że nawet nie mógł pożegnać jej ciała. Po tym odcinku widać jak taka postać jak Ray była potrzebna w serialu. Dobrze, że przynajmniej on dodał trochę humoru. Choć zapewne i on ma tajemnice niekoniecznie wesołe. Jego determinacja w realizacji celów jest zastanawiająca. Musi być za tym coś więcej niż tylko plan odbudowy miasta. Wiadomo, że nie Komodo zabił. Moim zdaniem też nikt z Ligii, ani Malcolm czy Thea. Ci dwoje są daleko od Starling City i nie widać powodu dlaczego mieliby coś takiego zrobić.
Kiedy pojawiały się newsy o pojawieniu się Flasha twórcy pisali o tym.Owszem nie będzie w Arrow aż takiego nacisku na te super moce jak w przypadku Flasha,ale nie znaczy to że nic się nie pojawi i Arrow będzie dalej stawiał na "realność".
Na tą chwile mają tak dużo wątków z postaciami bez super mocy, iż wydaje mi się, nawet jeśli masz racje, to i tak nie prędko zobaczymy takie rozwiązania w tym serialu.
W 7 albo 8 odcinku zobaczymy Arrowa i Flasha walczącego wspólnie przez bodajże 2 odcinki,ciekawe jakie zagrożenie ich połączy.Do tego szykuje się nam Atom.
Ale masz rację,narazie obecne wątki nie zwiastują na jakieś super moce itd.
Owszem Arrow i Flash w 8 odcinkach obydwu seriali maja być ale to jest na potrzeby połączenia tych seriali w jednym uniwersum. Co jednak mi się podoba:) A co do Atom'a to gdzieś czytałem na forum, że będzie tylko Ray. A jako Atom może się pojawić dopiero w Flash'u lub dostanie własny serial:) Ale to przeczytałem na forum wiec nie wiem na ile jest to prawdziwe info.