PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

,Jak wam sie podobal odcinek,Jak wam sie podobał Green Ra's ?:D

bambi_8

Na moje Roy może zginąć,straci może nawet ręke,Lazarus Pit go wskrzesi i w głowie mu się poprzestawia przez co odejdzie od Arrowa i będzie działał na swoją rękę olewając zasadę o nie zabijaniu.

ocenił(a) serial na 6
bambi_8

twój scenariusz jest bardzo dobry, dodam do tego że Roy zginie Thea spróbuję się zemścić i mocno oberwie.Oliwer poprosi Rasa by ją uleczył w grocie i zajmie jego miejsce.

ocenił(a) serial na 3
Skurwol666

Ciekawy klimat odcinka. Jakby inaczej trochę kręcony, lepiej. Odcinek na +. Czyżby Nyssa brała się za drugą siostrę ;p Nie spodziewałem się, że sam Ras się pofatyguje i przebierze za Arrowa, trochę się uśmiałem. Pewnie Oliver w końcu przyjmie ofertę wskrzesi Sarę, żeby mogła sobie w tamtym serialu grać, i później się z tego jakoś wykręci. Jestem ciekaw czy to Shado. Yao nic nie wspominał o innej córce. Laurel wygląda już dobrze, widać, że Cassidy ostro ćwiczy i to się ceni.

kosciolek8

A moim skromnym zdaniem Ras wiedział że Olivier powie nie na jego propozycję bo pogrywa z nim a teraz zniszczy jego, jego reputacje, rozbije jego przyjaźnie i tak upokorzonemu pozwoli żyć

kosciolek8

Nie wydaje Wam się, że ten wojownik, któremu Ras dawał wskazówki przy Olivierze to ta niby Shado. Na pewno była to kobieta i w dodatku takie specjalne ujęcie na nią.

ocenił(a) serial na 6
davitt

Tak to bankowo Shado ;-)

ocenił(a) serial na 3
davitt

No tak, bo myślałem, że zabije ją. A tu wskazówki "dobrego ojczulka" ;p I kolejny powód, dla którego Oliver się zgodzi zostać Rasem.

ocenił(a) serial na 6
kosciolek8

Rady "dobrego ojczulka",bo może to Talia druga córka Rasa.

piekielny84

Możliwe

ocenił(a) serial na 3
piekielny84

Mam nadzieję, że nie... Jednak znając ich po całości zjadą z Batmana, więc to pewnie ona ;p

Skurwol666

W promie 17 odcinka Ray mówi do Arrowa "To koniec", a może będzie tak, że Palmer myśli, że mówi to do Olivera, a to jest Ras w stroju Arrowa. Byłoby super gdyby Ras skopał dupę Atomowi.

ocenił(a) serial na 7
Glonojad16

teraz zaatakował Ras, ale przeciez w tym duzym trailerze jak zdjął Oliver kaptur Arrowowi to był jakiś inny facet ;d

ocenił(a) serial na 3
damianinho

Bo tam było kilku Arrowów walczących razem ;)

Skurwol666

kiedy chłopy były przy źródełku to powiedział, ze juz widzial różne rzeczy nawijązując do możliwości jakie daje źródło tak wiec mysle ze to bedzie Shado która zyje :P

ocenił(a) serial na 9
maxeee

Nie sądzę, moim zdaniem Oliverowi chodziło o Miracuru i pewnie różne inne dziwne rzeczy które jeszcze ujrzymy w przyszłości.

marchewsz

I na pewno chodziło też o Flasha i jego moce

Skurwol666

Teraz Ras zacznie w przebraniu Arrowa mu bruździć żeby go zmusić do zostania jego następcom to takie niskie ale czego się spodziewać po kimś takim jak on. Ale z 2str Ollie jako Ras miał by większe możliwości niż jako Arrow..Co mnie zastanawia to z czego on żyje ma na broń na strzały skoro jest bankrutem...

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Bankrut w kontekście bilonera oznacza że nadal jest bogatszy niż 90% społeczeństwa

marchewsz

No nie wiem nawet dom stracił i mieszka z siostrą wcześniej w piwnicy gdzie ma kryjówkę już nawet nie próbował zachować pozorów jak wcześniej w 1sezonie

ocenił(a) serial na 9
martaksp_87

Dom mu zabrali, zresztą po co miałby tam mieszkać skoro został sam? A w kryjówce pomieszkiwał wcześniej już, gdy był z Sarą, więc była przystosowana do mieszkania, miał stąd blisko do "pracy" :)

ocenił(a) serial na 5
Skurwol666

Serio Ras al Ghul przebrał się w kostium Arrowa, no to widzę, że twórcy wymyślają coraz głupsze rzeczy. Postać pokroju Głowy Demona robi wszystko by Oliver został jego następcą może w następnym odcinku zacznie mu włazić w tyłek. Widzę jak CW dalej gwałci postać Green Arrowa oraz innych bohaterów i tak mam tu na.myśli Ras'a oraz Black Canary. Dzięki Bogu przestałem oglądać ten serial bo zapewne po takich odcinkach wyrzuciłbym kompa przez okno.

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

Ras będzie psuć Oliemu opinię no i ok , niech psuje . Mnie zachwyciło pojawienie się Shado bo to jedna z mych (obok Sary i Katany) ulubionych żeńskich postaci w Arrow :D

PS: No , Shado lub ktoś do niej baaardzo podobny ;)

ocenił(a) serial na 6
Skurwol666

W sumie to niby mi się podobało, ale nei wiem co sądzić o tym. Już w 3 sezonie rzucają takiego wielkiego antagonistę, że boję się tego co może być w 4 sezonie. Na razie jest takie pitu pitu o niczym, rozterki Queen'a, Trójkąt miłosny. Biedna Laurel i w sumie tyle... jakoś nie dzieje się za wiele.

ocenił(a) serial na 10
czesiol

http://www.filmweb.pl/news/Damien+Darhk+wrogiem+Strzały+w+czwartym+sezonie-11011 5

W piątym sezonie natomiast liczę na Outsiders , Emiko (przyrodnią siostrę Olliego) i legendę o Klanie Strzały ;)

Skurwol666

Dlaczego Oliver nie zaakceptował propozycji Ra'sa? Oferta była ok, Oliver mógłby przemianować League of Assassins na League of Legends i kazać im pracować w sierocińcach i schroniskach dla zwierząt.

Głupio, że nawet nie było zasugerowanego haczyka, odrzucenie tak sformułowanej oferty nie trzyma się kupy.

ocenił(a) serial na 10
Pasieka17

dokladnie nazwa LOL na propsie

Skurwol666

Ta kobieta ze sceny z Ra'sem, o której niektórzy widzowie myślą, że to Talia lub Shado to jest Talibah. Ona pojawiła się w komiksie Arrow 2.5, uratowały ją Nyssa i Sara i przyłączyła się do Ligii Zabójców.