,Jak wam sie podobal odcinek,Jak wam sie podobał Green Ra's ?:D
Na moje Roy może zginąć,straci może nawet ręke,Lazarus Pit go wskrzesi i w głowie mu się poprzestawia przez co odejdzie od Arrowa i będzie działał na swoją rękę olewając zasadę o nie zabijaniu.
twój scenariusz jest bardzo dobry, dodam do tego że Roy zginie Thea spróbuję się zemścić i mocno oberwie.Oliwer poprosi Rasa by ją uleczył w grocie i zajmie jego miejsce.
Ciekawy klimat odcinka. Jakby inaczej trochę kręcony, lepiej. Odcinek na +. Czyżby Nyssa brała się za drugą siostrę ;p Nie spodziewałem się, że sam Ras się pofatyguje i przebierze za Arrowa, trochę się uśmiałem. Pewnie Oliver w końcu przyjmie ofertę wskrzesi Sarę, żeby mogła sobie w tamtym serialu grać, i później się z tego jakoś wykręci. Jestem ciekaw czy to Shado. Yao nic nie wspominał o innej córce. Laurel wygląda już dobrze, widać, że Cassidy ostro ćwiczy i to się ceni.
A moim skromnym zdaniem Ras wiedział że Olivier powie nie na jego propozycję bo pogrywa z nim a teraz zniszczy jego, jego reputacje, rozbije jego przyjaźnie i tak upokorzonemu pozwoli żyć
Nie wydaje Wam się, że ten wojownik, któremu Ras dawał wskazówki przy Olivierze to ta niby Shado. Na pewno była to kobieta i w dodatku takie specjalne ujęcie na nią.
No tak, bo myślałem, że zabije ją. A tu wskazówki "dobrego ojczulka" ;p I kolejny powód, dla którego Oliver się zgodzi zostać Rasem.
Mam nadzieję, że nie... Jednak znając ich po całości zjadą z Batmana, więc to pewnie ona ;p
W promie 17 odcinka Ray mówi do Arrowa "To koniec", a może będzie tak, że Palmer myśli, że mówi to do Olivera, a to jest Ras w stroju Arrowa. Byłoby super gdyby Ras skopał dupę Atomowi.
teraz zaatakował Ras, ale przeciez w tym duzym trailerze jak zdjął Oliver kaptur Arrowowi to był jakiś inny facet ;d
kiedy chłopy były przy źródełku to powiedział, ze juz widzial różne rzeczy nawijązując do możliwości jakie daje źródło tak wiec mysle ze to bedzie Shado która zyje :P
Nie sądzę, moim zdaniem Oliverowi chodziło o Miracuru i pewnie różne inne dziwne rzeczy które jeszcze ujrzymy w przyszłości.
Teraz Ras zacznie w przebraniu Arrowa mu bruździć żeby go zmusić do zostania jego następcom to takie niskie ale czego się spodziewać po kimś takim jak on. Ale z 2str Ollie jako Ras miał by większe możliwości niż jako Arrow..Co mnie zastanawia to z czego on żyje ma na broń na strzały skoro jest bankrutem...
Bankrut w kontekście bilonera oznacza że nadal jest bogatszy niż 90% społeczeństwa
No nie wiem nawet dom stracił i mieszka z siostrą wcześniej w piwnicy gdzie ma kryjówkę już nawet nie próbował zachować pozorów jak wcześniej w 1sezonie
Dom mu zabrali, zresztą po co miałby tam mieszkać skoro został sam? A w kryjówce pomieszkiwał wcześniej już, gdy był z Sarą, więc była przystosowana do mieszkania, miał stąd blisko do "pracy" :)
Serio Ras al Ghul przebrał się w kostium Arrowa, no to widzę, że twórcy wymyślają coraz głupsze rzeczy. Postać pokroju Głowy Demona robi wszystko by Oliver został jego następcą może w następnym odcinku zacznie mu włazić w tyłek. Widzę jak CW dalej gwałci postać Green Arrowa oraz innych bohaterów i tak mam tu na.myśli Ras'a oraz Black Canary. Dzięki Bogu przestałem oglądać ten serial bo zapewne po takich odcinkach wyrzuciłbym kompa przez okno.
Ras będzie psuć Oliemu opinię no i ok , niech psuje . Mnie zachwyciło pojawienie się Shado bo to jedna z mych (obok Sary i Katany) ulubionych żeńskich postaci w Arrow :D
PS: No , Shado lub ktoś do niej baaardzo podobny ;)
W sumie to niby mi się podobało, ale nei wiem co sądzić o tym. Już w 3 sezonie rzucają takiego wielkiego antagonistę, że boję się tego co może być w 4 sezonie. Na razie jest takie pitu pitu o niczym, rozterki Queen'a, Trójkąt miłosny. Biedna Laurel i w sumie tyle... jakoś nie dzieje się za wiele.
http://www.filmweb.pl/news/Damien+Darhk+wrogiem+Strzały+w+czwartym+sezonie-11011 5
W piątym sezonie natomiast liczę na Outsiders , Emiko (przyrodnią siostrę Olliego) i legendę o Klanie Strzały ;)
Dlaczego Oliver nie zaakceptował propozycji Ra'sa? Oferta była ok, Oliver mógłby przemianować League of Assassins na League of Legends i kazać im pracować w sierocińcach i schroniskach dla zwierząt.
Głupio, że nawet nie było zasugerowanego haczyka, odrzucenie tak sformułowanej oferty nie trzyma się kupy.