PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W tym odcinku doszły kolejne pytania. Kim jest ten nowy mściciel i dlaczego artemis pracuje z promentheusem. O ile odpowiedź na pierwsze pytanie jest dosyć prosta - można się spodziewać, że jest to prokurator, to z drugim odpowiedź nie jest już taka prosta.

matiiii

W sumie to byl taki odcinek-filler i nie byl najgorszym fillerem w historii wszystkich fillerow (patrze na Ciebie-Człowieku Pszczoło). W sumie to on nie byl nawet zły, byl po prostu nudny (dla mnie). Nie nudny ala flashbacki z 4-tego sezonu (z tym moze konkurować tylko obserwowanie jak schnie pranie) ale najnudniejszy w tym sezonie. Chociaz ostatnia minuta W.Ogole.Sie.Tego.Nie.Spodziewałam. (nawet przez moment, czemu?) powinna rekompensować braki:D

I nie wazne jak będzie wyglądała pogadanka z Anatolym - ważne ze na pewno będzie wódka. I na pewno nie będą się po niej krzywić. Jak mozna sie nie krzywić po rosyjskiej wódce??

użytkownik usunięty
m_lenna

Co to za wódka pita w szklankach, a nie kieliszkach ? Choć i tak preferuje whisky/rum :)

Ja wypije wszystko (oprócz piwa-piwo to nie alkohol) wiec kimże jestem zeby oceniac?? Tak w ogóle to Kovar sobie majstrowal jakiegoś chyba drineczka fajnego, czyzby nie byl z Rosji??!? :D Jawna niekonsekwencja

m_lenna

Nie wiem, nie kosztowałem 'rosyjskiej wódki' :D Natomiast Lundgren się nigdy nie krzywi :P

matiiii

Ejjj. On sie zawsze krzywi. Taką ma aparycję, słodziak:)

ocenił(a) serial na 8
rafiq11

Prokurator jest tym w goglach narciarskich. Ma taki specyficzny sposób przeciągania sylab jak mówi. :P