PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

To jest oficjalne. 8 Sezon będzie finałowym i Arrow po prawie 10 latach emisji się zakończy. Ostatni sezon będzie krótszy i będzie liczył zaledwie 10 epków.

Osobiscie bardzo lubię Arrow ale kurcze już czas najwyższy zejść ze sceny. A fakt że serial ni dostaje cancela tylko 10 odcinkowy finał zapowiada się świetnie - oby tego ni zj%BALI. Arrowverse dalej istnieje i Oliver może się jeszcze pojawić czasem jako podstarzały mentor tu i ówdzie ale łucznika przygodę czas już zakończyć bo mimo iż seria się podnosła po tragicznym 4tym sezonie to nigdy już ona nie wróci do poziomu np sezonu drugiego. Dalej mamy Flasha i Legendy (gdzie pewnie trafi jakas część obsady ) Bye so long!

A co wy o tym sądzicie - czas najwyższy? czy powinno dalej lecieć , tak do 12 / 14 sezonów ?:)

ocenił(a) serial na 7
mordarg

powinien zakończyć się na 5tym. Bardzo dobra decyzja chociaż jak widze że taki Flash jeszcze leci a Arrow się kończy to szlak mnie trafia xD
Ci amerykańce mają serio popieprzone priorytety

mordarg

Po tym co oglądałem ostatnio - nie dziwota, a i tak o 2/3 sezony za późno (@coolerss ma rację - można było zejść ze sceny z twarzą z s5 i Promkiem mimo, że wątek Olivera w więzieniu mi się podobał). Inna sprawa: 10 epków w ostatnim sezonie - ciekawe, czy 'kasa będzie się zgadzać' i w praktyce sypną więcej grosza na jeden odcinek w skróconym sezonie. No i jeśli sezon zacznie się tak samo jak poprzednie to nie dziwi mnie 10 odcinków ostatniego sezonu, wszak gdzieś po 7/8/9 albo całkiem po sezonie Arrow będzie "Kryzys.." - to by się nawet zgadzało, aby kończyć z serialem na tym etapie, jeśli już..

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Ja mam nadzieję że przy 10 odcinkach zrezygnują wgl z proceduralności i dzięki temu ,tak jak mówisz, że kasy będzie więcej na każdy odcinek dadzą nam jakąs fajną 10- odcinkową fabułę - która niczym długi film zakończy nam całą historię. Anyway nie był bym tego taki pewien ostatecznie ... =/

matiiii

Jedynym powodem dla którego stacja kończy z serialem jest to że produkcja nie chce kontynuować "Arrow" bez Stephena Amella. To była jego dycyzja żeby rozstać się z postacią Olivera i zrezygnować z dalszej gry w serialu. Gdyby chciał grać to
Arrow" trwałby chyba w nieskończoność lol

Ps. Istnieją spore szanse że crossover bedzie na początku sezonu.

ocenił(a) serial na 8
m_lenna

Pierwsze słyszę o tym rzuceniu roli przez Amella. Jakieś źródła??

mordarg

Sorki dopiero teraz zobaczyłam powiadomienie haha i to już pewnie nie aktualne pytanie.
To jest oficjalna informacja Amell mówił o tym publicznie, to nie żadna plotka. Sam zgłosił się do produkcji, rozmawiał z Berlantim i powiedział, że nie chce już dłużej grac w serialu. Z nie oficjalnych info (a może już oficjalnych? nie pamiętam, ale jestem tego pewna na 100 %) sezon 7 miał być ostatnim. Kiedy Emily Bett Ricards i Stephen Amell podpisywali kontrakty na 7 sezon, w zamierzeniu miał być ich ostatnim. Ale Greg Berlanti zlozyl Amellowi "propozycję nie do odrzucenia" żeby jeszcze zgodził się na pare odcinkow 8 sezonu, dla crossoveru i żeby ostatecznie zamknąć historie. Osobiscie jestem bardzo wkurviona z tegoz powodu.
Emily w miedzy czasie już związala się zawodowo z innym projektem dlatego nie mogla podpisac kontraku na 8 sezon.

mordarg

Że jeszcze ktoś to ogląda...

ocenił(a) serial na 8
mordarg

słuszna decyzja. Kiedyś Arrow był takim serialem który oglądałem w pierwszej kolejności. Ostatni 7 sezon nadrobiłem dopiero teraz bo jakoś mnie nie ciągnęło do niego

mordarg

Zwiastun!
https://www.youtube.com/watch?v=mb9YqIqkcN4
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery