PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witam! Pytanko dla tych którzy znają wszystkie 3 "bohaterskie" seriale :) Który z nich najlepszy i który oglądać najpierw?

ocenił(a) serial na 8
t_michalak

Oglądalem wszystkie trzy.Najpierw poogladaj sobie Arrowa i flasha a pozniej Agentow:p

Skurwol666

dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
t_michalak

Agenci lepsi

ocenił(a) serial na 9
Denefor

PS oglądam wszystkie

Denefor

A co mają wspólnego Arrow i Flash z DC z SHIELD od Marvela?

mac_m

Nic

ocenił(a) serial na 5
t_michalak

Każdy jest ciekawy. Agentów watro śledzić po uprzednim zapoznaniu się ze wszystkimi kinowymi filmami ze stajni Marvela bo jest sporo nawiązań. Serial się pod koniec pierwszego sezonu nieźle rozkręcił i trzyma poziom do teraz. No a Arrow i Flash cóż obowiązkowo :D

ocenił(a) serial na 8
t_michalak

Myślę, że najlepszy jest The Arrow :)

t_michalak

Arrow i Flash, jak dla mnie :)

ocenił(a) serial na 8
t_michalak

Zdecydowanie Arrow, Flash na drugim, a Agenci nie przemawiają do mnie. Może za to od Marvela Agent Carter?? dla mnie lepszy niż SHIELD :D

bzyczek881126

Poprawię: "Zdecydowanie Amell, następnie Arrow, Flash na drugim, a Agenci nie przemawiają do mnie." :D:D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Matiiii!!!!!!!!!! :D:D

bzyczek881126

Musiałem żyć w zgodzie z sumieniem :DxP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Tak tak wiem, to było silniejsze od Ciebie :D
PS zamówiłam kolejna koszulkę z niektórymi osobami z forum:P

bzyczek881126

Tak jest :D
PS ma-sa-kra z Wami, macie słaby gust xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

nie gadaj, ta też fajna, nie aż tak jak poprzednia ale niczego sobie :D fani Amella mają sentyment do tego słowa, a jeszcze dzisiaj Ramsey ( aka Diggle) swoje dołożył :P

bzyczek881126

gadam xP ale nie broń reszty, nie jesteś im nic winna, po prostu wybraliście zły termin za złym obrazkiem.. xD Boję się o to zapytać ale.. jak dołożył? xd

btw.
"fani Amella mają sentyment do tego słowa"
Yhym.. słucham Cię, słucham :D:D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

nowe słowo Hopoyfully, więc się chłopaki rozkręcają...:P
po prostu podczas jednego poranno-niedzielnego wywiadu przez przypadek Amell go użył, a że takie słowo nie istnieje to zapisało się w pamięci fanów i przysłużyło przy tworzeniu kampanii F&ck Cancer i teraz Stand for the Silens, Paws and Stripes :)
więcej info w sieci :)

bzyczek881126

Nie no, to przestaje być śmieszne xP Człowiekiem od wymyślania gierek słownych po angielsku jest Joker z TDK i tyle w temacie.. o, wiem, sprawcie sobie koszulkę z Jokerem :D
Dziękować za info dobra dzierlatko :)))

ocenił(a) serial na 8
matiiii

a kto powiedział że nie mam :P tylko już starą, Supcia też mam :P jeszcze Flasha mi brakuje :D

dzierlatka zawsze do usług:)
PS dużo osób odp na wiadomość ??

bzyczek881126

Ma-sa-kra.. nie, raczej O... MÓJ... BOSHE (Chandler stajl) :D Powiedz jeszcze, że masz z sentymentu 'Songo'.. xP
PS grzybek i Ras nie odpisali ale pewnie nie mają dostępu do kompla/neta.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Grzybek chyba ma nockę, a Ras ostatnio zajęty jakiś :P z czasem odpiszą :)
Chyba OOOH MYY GODDDD ( Janice style :D ), tej akurat nie mam :D no taka już jestem :P

bzyczek881126

Ras jest zazwyczaj zajęty, da się zauważyć - raz jak się pojawi na FW to napisze masę postów po czym go chwile nie ma, i tak w kółko. Ale nie, żebym obmawiał xd
Nie, jestem na etapie gdzie Chandler jest śmieszny z OMB, Janice to przeszłość xD
Kolekcjonujesz za dużo rzeczy.......... dżołk xP
Editto: tfu, o wilku mowa :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Ras się ukazał, Głowa Demona przemówiła :P

Przeszłość ale co nóż się pojawia :D
Ha ja?? niemożliwe :)

bzyczek881126

Pisząc o wilku mowa miałem na myśli Rasa, haha, się zbiegło xd
No co Ty, chyba dawno oglądałaś - już od przeszło sezonu nie było Janice xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no niedawno, w momencie jak M i Ch szukali mieszkania to wtedy pojawiła się Janice, ona epizodyczne rólki gra raz na dwa sezony może :)

bzyczek881126

M i Ch? Chandler i kto? Znaczy, przez pierwsze 3,5 sezonu rzeczywiście tak jest ale teraz mówię Ci: z sezon jej nie było.. xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Monica, bo ja mówie o sezonie 8 chyba :P poźniej (tzn po 4 sezonie )pojawi się nie raz :)

bzyczek881126

O, to teraz wiem dokąd zmierza związek Chandlera i Monici xP A to ciekawe :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

to ty nie oglądałeś wcześniej Przyjaciół ?? (SZOK)
PS sorry za spoiler :/

bzyczek881126

No.. nie :) Co w tym dziwnego, nadrabiam klasyke xP
PS wybaczam, spoilery mi nie straszne (w końcu nie wiem jak tam in-between będzie - ale nie sądziłem, że tak długo ich związek przetrwa.. xd)

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Hehe no klasyka zdecydowanie :D
a na którym odcinku konkretnie jesteś??
oj przetrwa, aż ci zazdroszczę tej niewiedzy, ale to tego typu serial że odcinki można oglądać po milion razy i się nie nudzą :D

bzyczek881126

Klasyka przez duże K :))) Dokładnie to s5e10 po dzisiejszym seansie (nie mogłem przestać się śmiać z odcinka z 'przeszłości' w dniu 'indyka', haha, na samą myśl śmieje xD)
Chyba coś w tym jest - wprawdzie oglądam pierwszy raz ale już zadałem sobie pytanie w czym tkwi fenomen tego serialu :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

haha mój najlepszy odcinek jeszcze przed tobą, w sumie dwa najlepsze 6x10 i 8x09 :)) jak dojdziesz do tego pierwszego to mi napisz wiad :D uwielbiam Rossa i jego kanapkę z indykiem, Chandlera za te jego żarty :P dwie najlepsze postacie :D

bzyczek881126

Zapisałem w notatniku, więc będę wiedział przed seansem że potencjalnie mogą to być najlepsze odcinki Przyjaciół :D
Jak wszystkich uwielbiam: Joe'ego za to że to.. Joe (też ostatnio były te odcinki z 'kłamaniem' odnośnie związku Ch i M xD), Rachel za sposób bycia, Monice za bycie pedantką, Rossa za bycie 'rossowym', Phoebe za bycie dziwną i Chandlera właśnie za te jego żarty :D W sumie jak się tak zastanowić to Chandler jest prekursorem każdego bohatera z nowszych seriali komediowych.. tam, gdzie koleś 'żartuje', np. HIMYM itp.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

oo tak Barney sie nie umywa do niego, mimo że też świetny :D
podpowiem że 6x10 uwielbiam za Rossa i Monicę a 8x09 za Racheal i... zobaczysz ( zrozumiesz :D ), ale mimo tych dwóch jest wiele świetnych i genialnych odcinków.
dokładnie, każdy ma coś w sobie, Monica najlepiej wypada jeszcze w swoim FAT wydaniu :D

bzyczek881126

A, tak, oczywiście, że świetny i pewnie inni też świetni, ale jednak Chandler to Chandler :D
Oczywiście - ja przez te 4 i prawie połowę 5 sezonu zauważyłem parę perełek.. ale nie zapisałem sobie ani nie zapamiętałem (kiedyś sobie odświeżę pewnie). Dam znać jak obejrzę bo fajnie, jak ktoś poleca swoje ulubione odcinki - oczekiwania rosną :D
Hahaha, właśnie ten odcinek z wspominkami z przeszłości ostatnio mnie rozśmieszał co chwilę.. 'kwiatuszek' rządzi i to poprawianie przez Rachel xDXD Albo to, że Chandler w przeszłości olał fat Monice a później na koniec odcinka wyznał jej miłość jak ta miała indyka na głowie (swoja drogą KAPITALNE wejście po raz drugi Rossa i Chandlera w tych kolorowych wdziankach i niesamowitych fryzurach :D). Albo kanapka Rossa o której wspomniałaś (wybuch gniewu, haha xD) Normalnie FAT Monica a teraźniejsza Monica to dwie różne osoby, haha :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

można by było pisać godzinami o tym serialu :D
oo scena z Rossem i Chandlerem z flashbacków i ich fryzury a do tego te podciąganie rękawów. miodzio :D

bzyczek881126

W sumie ja obecnie mam go w 'topie' więc i wiele mam do powiedzenia, wybacz xd
Hahaha, na samą myśl śmieje - najpierw ta 'dziwna' fryzura Chandlera i afro Rossa, po czym ten zmieniony imedż.. tego słowa nie są w stanie opisać xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no dokładnie :D mi nie przeszkadza rozmowa o serialach, też sie jaram jakbym go nigdy nie oglądałą.hihi. jak następnym razem będziesz oglądał to daj znać tez sobie odpalę odcinek i możemy komentować :D

bzyczek881126

Następnym razem czyli następny odcinek czy jak kiedyś będę oglądał powtórkę? xd

ocenił(a) serial na 8
matiiii

następny odc, jeśli będę miała jak to też obejrzę :P

bzyczek881126

Jak to jak? Odcinki Przyjaciół można dorwać chyba wszędzie :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

chodzi mi bardziej o czas :D czy będę dysponowała nim wystarczająco :P

bzyczek881126

Zamiast oglądać czarnego Karola przed seansem Arrow lepiej obejrzeć 20-paro minutowy odcinek :D:D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

HAHA to fakt, tu się zgadzam w 100% :D ale ja też lubię tego Karola :P

bzyczek881126

W sumie to chyba z powrotem się posty pojawiły.. :) Tak więc musisz wybrać, co bardziej lubisz: czarnego Karola czy odcinek Przyjaciół.. wybór należy do Ciebie xP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no Przyjaciół bardziej... zdecydowanie :P:D

użytkownik usunięty
t_michalak

Co to za pytanie? Agrnci, a Arrow i Flash to inne uniwersum.

t_michalak

Jak dla mnie Flash jest lepszy od Arrowa, ale Arrow jest nadal spoko. Obejrzałbym część pierwszego sezonu Arrowa, (prawie) cały drugi a później Flasha na przemian z trzecim Arrowem. Agenci to dla mnie kicha.