PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

https://www.facebook.com/CWLegendsofTomorrow/videos/1569954086612677/?fref=nf

Widzieli już? :)

ocenił(a) serial na 8
Thorongil83

Tak, jak widać dużo nas jeszcze czeka :)

ocenił(a) serial na 7
Thorongil83

kur&a przecież to chyba spojler Arrowa ;x black cannary?

ocenił(a) serial na 9
krusader

Czemu Arrowa? White canary <333

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

no jeszcze nie oglądałem finałowego odcinka i nie wiem co i jak ale zobaczyłem z zwiastunie Canary wyskakującą z jamy łazarza ?

ocenił(a) serial na 9
krusader

Nic takiego w serialu nie miało miejsca :)

ocenił(a) serial na 6
marchewsz

Jeszcze nie... ;)

ocenił(a) serial na 8
marchewsz

no dobra ale white canary (sara) ginie w arrowie. na koniec tego trailera jest wytlumaczone ze palmer nie umarl CZYLI wydarzenia maja miejsce po sezonie 3 arrowa CZYLI white canary nie powinna w ogole zyc. mam racje? czy w takim razie ktos jest w stanie to wytlumaczyc?

ocenił(a) serial na 8
kamieniarzkk

ok już sam znalazłem odpowiedź :D black canary musiala trafic do jamy lazarza, poj***lo jej sie w glowie i zostala white canary :D

ocenił(a) serial na 9
kamieniarzkk

w sumie to po prostu canary, black jest laurel

ocenił(a) serial na 8
Thorongil83

Będzie Epicko :)
No i ten aktor z Doctora who :)

ocenił(a) serial na 8
Thorongil83

Mnie najbardziej ciekawi wątek White Canary. Chcę zobaczyć jak to wpłynie na cały serial. Chyba najbardziej ciekawi mnie co powie Detektyw....Kapitan Lance.

ocenił(a) serial na 3
Thorongil83

Co nie zepsują tylko Savage'a tak jak zepsuli Rasa... Jak dobrze poprowadzą może być ciekawie, historia z ogromnym potencjałem. Obawiam się o efekty bo to CW.

ocenił(a) serial na 7
kosciolek8

Vandal Savage jest chyba prostszą postacią do stworzenia niż Ra's (czy jak to się do cholery pisze). :)

ocenił(a) serial na 9
Thorongil83

Prostszą? Koleś żyjący od czasów prehistorycznych powinien być jeszcze "głębszy" od Rasa :D

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

Głębszą tak, ale Ra's był tym całym przywódcą assassynów, z tym całym bagażem swojej misji, rodziną w postaci Talii i Nyssy... z całym mesjanizmem i resztą. Savage natomiast to taki poniekąd typowy czarny charakter (a przynajmniej ja go tak odbierałem). Owszem - jest nieśmiertelny - ale w gruncie rzeczy nie ma tu jakiegoś 'niemożliwego'. Pod wieloma względami Savage jest bardziej archetypowy i mniej unikalny niż Ra's

ocenił(a) serial na 10
Thorongil83

trzeba sie zalogowac pfff

ocenił(a) serial na 7
Thorongil83

dobra, obejrzałem do końca co zostało zobaczone już się nie odzobaczy
jedno wielkie WTF , jakaś podróż w czasie, jakiś strażnik czasu, Canary żywa, Flash z Arrowem(który ma na sobie zielony strój?? a przecież niby "umarł") zlecają questa?

dziś oglądałem zwiastun Supergirl który wydał mi się trochę głupkowaty ale to jest wręcz nieopisywalne
i cały czas mam dziwny głupkowaty, wtf I have no idea what is it wyraz twarzy ;x
i do tego finał Arowa .... dc się stacza...

ocenił(a) serial na 6
Thorongil83

Intrygująco przegięty, czyli zapowiada się ciekawie. Byłem sceptyczny co do tego pomysłu, ale podoba mi się!
Fajny plan ludzi od castingu, czyli wykorzystanie aktora z Doktora Who w roli postaci pracującej jako Time Master. :D Oby Rory się sprawdził. ;) Do tego niezawodny Ray Palmer i Captain Cold, czyli jedna z najciekawszych postaci w The Flash. No i powrót Sary której uroda ma coś w sobie. ;)
Mam nadzieje, że postać głównego villaina zagra ktoś z większą charyzmą niż aktor grający Rasa.

Niby to taka Liga Sprawiedliwości dla ubogich, ale jednak zwiastun mnie przekonuje.
btw: czy sceny z Sarą wyskakującą z Jamy nie można było wykorzystać w zakończeniu Arrow? Przecież to idealny cliffhanger!

ocenił(a) serial na 8
Yoschan

Też się zdziwiłem Rory Time Master :)

Thorongil83

Sympatyczne :)))

btw. teraz scenarzyści z Flasha przejdą do tego serialu, inni zastąpią tych w s2 Flasha i będą scenarzyści od czapy w Arrow i Flashu, a LoT będzie zajebisty. Później powstanie kolejny spin-off i LoT dołączy do grona 'słabych scenarzystów'. itd. xD

ocenił(a) serial na 9
matiiii

Nieeeeee, wypluj to!!! Jeśli zrobią z Flashem to co z Arrowem, sam zacznę latać z łukiem po ulicach xD

RevanAvenger

Hahaha xD Szansa, nawet najmniejsza, jednak istnieje (chociaż przykład z pierwszym spin-offem 'The Flash' może nie mieć miejsca tutaj i Flasha nie czeka zagłada :D)