https://www.facebook.com/CWLegendsofTomorrow/videos/1569954086612677/?fref=nf
Widzieli już? :)
no jeszcze nie oglądałem finałowego odcinka i nie wiem co i jak ale zobaczyłem z zwiastunie Canary wyskakującą z jamy łazarza ?
no dobra ale white canary (sara) ginie w arrowie. na koniec tego trailera jest wytlumaczone ze palmer nie umarl CZYLI wydarzenia maja miejsce po sezonie 3 arrowa CZYLI white canary nie powinna w ogole zyc. mam racje? czy w takim razie ktos jest w stanie to wytlumaczyc?
ok już sam znalazłem odpowiedź :D black canary musiala trafic do jamy lazarza, poj***lo jej sie w glowie i zostala white canary :D
Mnie najbardziej ciekawi wątek White Canary. Chcę zobaczyć jak to wpłynie na cały serial. Chyba najbardziej ciekawi mnie co powie Detektyw....Kapitan Lance.
Co nie zepsują tylko Savage'a tak jak zepsuli Rasa... Jak dobrze poprowadzą może być ciekawie, historia z ogromnym potencjałem. Obawiam się o efekty bo to CW.
Vandal Savage jest chyba prostszą postacią do stworzenia niż Ra's (czy jak to się do cholery pisze). :)
Prostszą? Koleś żyjący od czasów prehistorycznych powinien być jeszcze "głębszy" od Rasa :D
Głębszą tak, ale Ra's był tym całym przywódcą assassynów, z tym całym bagażem swojej misji, rodziną w postaci Talii i Nyssy... z całym mesjanizmem i resztą. Savage natomiast to taki poniekąd typowy czarny charakter (a przynajmniej ja go tak odbierałem). Owszem - jest nieśmiertelny - ale w gruncie rzeczy nie ma tu jakiegoś 'niemożliwego'. Pod wieloma względami Savage jest bardziej archetypowy i mniej unikalny niż Ra's
dobra, obejrzałem do końca co zostało zobaczone już się nie odzobaczy
jedno wielkie WTF , jakaś podróż w czasie, jakiś strażnik czasu, Canary żywa, Flash z Arrowem(który ma na sobie zielony strój?? a przecież niby "umarł") zlecają questa?
dziś oglądałem zwiastun Supergirl który wydał mi się trochę głupkowaty ale to jest wręcz nieopisywalne
i cały czas mam dziwny głupkowaty, wtf I have no idea what is it wyraz twarzy ;x
i do tego finał Arowa .... dc się stacza...
Intrygująco przegięty, czyli zapowiada się ciekawie. Byłem sceptyczny co do tego pomysłu, ale podoba mi się!
Fajny plan ludzi od castingu, czyli wykorzystanie aktora z Doktora Who w roli postaci pracującej jako Time Master. :D Oby Rory się sprawdził. ;) Do tego niezawodny Ray Palmer i Captain Cold, czyli jedna z najciekawszych postaci w The Flash. No i powrót Sary której uroda ma coś w sobie. ;)
Mam nadzieje, że postać głównego villaina zagra ktoś z większą charyzmą niż aktor grający Rasa.
Niby to taka Liga Sprawiedliwości dla ubogich, ale jednak zwiastun mnie przekonuje.
btw: czy sceny z Sarą wyskakującą z Jamy nie można było wykorzystać w zakończeniu Arrow? Przecież to idealny cliffhanger!
Sympatyczne :)))
btw. teraz scenarzyści z Flasha przejdą do tego serialu, inni zastąpią tych w s2 Flasha i będą scenarzyści od czapy w Arrow i Flashu, a LoT będzie zajebisty. Później powstanie kolejny spin-off i LoT dołączy do grona 'słabych scenarzystów'. itd. xD
Nieeeeee, wypluj to!!! Jeśli zrobią z Flashem to co z Arrowem, sam zacznę latać z łukiem po ulicach xD