PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jak myślicie co wydarzy się w finale 2 sezonu? Moim zdaniem powinna umrzec jedna z postaci:
matka Olivera lub Sara. Śmierc tej drugiej mogłoby sprawic aby Laurel stała się blackcanarry. I
oczywiście w końcu powinna pojawic się postac łowczyni.

bambi_8

W takim serialu jak Arrow wątpię, że uśmiercą taką postać jak Thea bo reprezentuje swego rodzaju jedyną, 'główniejsza' nastolatkę w tym serialu + uśmiercenie siostry głównego bohatera w tym serialu? .. xD ; a jeśli już miałaby być uśmiercana, to na sam koniec serialu. Już prędzej uwierzę, że Diggle'a czekała by śmierć <pomimo, że świetnie ogląda się duet na linii Diggle - Ollie> bo jego da się zastąpić, ot choćby nowym nabytkiem w ekipie drużyny A: Roy'em.

cipciak_12

Nie wiem co mają w głowach scenarzyści i co zrobią dalej ale ja to widzę finał w ten sposób:
Slad'owi udaję się zabić i Moire i Sarę, Thea dowiaduję się prawdy o sobie i gdzieś zniknie, może przyłączy się do Ra's al. Ghula w końcu jej ojcem jest Merlyn ;) Suicide Squad będzie tutaj epizodycznie(są plany że powstanie o nich osobny serial, może tych aktorów chcą wykorzystać). Slade przegra bitwę z Arrow ale da mu już spokój bo i tak sprawił mu ból zabijając jego matkę i jego kobietę. Slade od teraz jest płatnym zabójcą i daje spokój Starling City(być może tu wróci jak ktoś mu zapłaci za zabicie kogoś). Nyssa al. Ghul dowiaduje się o śmierci Sary i obwinia o to Oliviera że nie potrafił jej ochronić. Chce zemsty na nim. No i 3 sezon będzie więcej Nyssy a może i pojawi się Ra's. Wróci też i Merlyn.

A tak poważnie to można mieć tylko domysły :) wydaje mi się że tak na prawdę w scenariuszu są zmiany na bieżąco. Coś dodają coś ucinają. Bo czasami widać nieścisłości i błędy w fabule.