PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W 6 odcinku pokazane jest, że Amanda Wallers nosi takie same szpilki jak ta kobieta dla której
pracował Fyers czy dobrze zrozumiałem że Fyers pracował dla niej (oglądnąłem dopiero 7 odcinków
2 sezonu ale jestem ciekaw).

Glonojad16

W 21 odcinku pierwszego sezonu, sa pokazane nogi "szefowej" Fyersa. W pomieszczeniu jest ciemno, wiec ciezko stwierdzic, czy sa to nogi osoby o kolorze skorzy bialej, czy raczej brazowej ( nie chce pisac czarnej, bo w TV nikt nie ma czarnego koloru skory, tylko brazowy ).

W drugim sezonie 16 odcinku, Oliver rozmawia z Amanda i ta pyta sie go, czy wciaz jest na nia zly. On odpowiada, ze na jej szczescie jest ktos kto wkurza go bardziej ( w wolnym tlumaczeniu ). Po czym zaczynaja rozmawiac o Sladzie i okazuje sie, ze Amanda go zna.

Gdyby faktycznie Amanda byla zleceniodawczynia Fyersa, to by wyjasnialo, czym tak podpadla Oliverowi. Byc moze w nastepnym ( lub innym ) sezonie Amanda sama przybedzie na wyspe i tam pozna Slade'a, Olivera. Gdybanie.
Do 20 odcinka brak wyraznych powiazan miedzy Amanda, a Oliverem, czy Sladem ( jesli cos pominalem i wprowadzilem w blad, to przepraszam ).

ermackmn

Ja zwróciłem na to uwagę, ponieważ pokazali tylko nogi tej kobiety do której dzwonił Fyers, a później gdy wchodziła Amanda zrobili zbliżenie na nogi.