Chodzi mi o to, że z serialem Arrow przeplata się serial Flash, Vixen, Legends of tomorrow i Supergirl a kolejność oglądania odcinków jest podana na internecie. Czy dużo mnie ominie jeśli obejrzę samego Arrowa? Może inaczej: Czy warto oglądać je wszystkie na raz? Oczywiście odcinki w odpowiedniej kolejności :)
jest pierdyliard innych lepszych seriali, które mógłbyś obejrzeć w te miejsce xD
A tak serio to ktoś rozpisywał na forum kolejność oglądania tych seriali. Może uda ci się znaleźć.
Przeszukaj ewentualnie forum Flasha
Kolejność oglądanie już znalazłem i chyba się skuszę na te crossy. Jeśli chodzi o seriale to obejrzałem ich może z 8 więc wierzę ci, że jest pierdyliard sporo lepszych seriali. Na razie nie będę mieszać i chcę skończyć Arrowa+Crossy na następny ogień idzie 4 sezon The Expanse, który ma mieć premierę w tym roku.
lol wiadomo że są lepsze seriale od tych z Arrowverse - Jakies Breaking Bady , Banshee czy chociażby nasze Ślepnąc od Świateł ale kolega pyta o Arrowverse konkretnie -odpowiedź jest prosta tak warto.
Jak najbardziej warto. Oglądasz Arrow później The Flash, Constantine'a i Legends of Tomorrow. Osobiscie odradzał bym Supergirl która dzieje się wgl w innym wymiarze i jest serialem wybitnie słabym lecz sama postać dobrze sprawdza się w crossoverach. Także odcinki SG polecałbym tylko te od crossoverów wlasnie. Kolejność jest niezwykle zawiła i oglądaj najlepiej po prostu pod kątem dat. Tak jak wychodziły, tak też oglądaj. Zaczynasz od Arrow a później jak dojdą kolejne seriale najlepiej bedzie Ci się oglądało w sposób przeplatany ( Bo zdarza się np że we Flashu komentują wydarzenia z odcinka Arrow który miał premierę w tym samym tygodniu) o crossoverach już nie wspominając kiedy po prostu żeby zobaczyć cały Arc musisz oglądać po 1 odcinku z każdego serialu - dla mnie to są też jedyne momenty kiedy odpalam Supergirl. Co do Constantine'a - serial ten jest świetny lecz został anulowany , mimo to postać przetrwała i zaczeła sie pojawiać z czasem tu i ówdzie w uniwersum żeby dostać w końcu główną rolę z powrotem w 4tym sezonie legend dlatego warto zobaczyć 1wszy, niedługi sezon Constantine'a. Co się zaś tyczy Vixen i tych wszystkich Animek - to można jak najbardziej ale to idzie tak z boku że nie ma kompletnie znaczenia jesli nie zobaczysz tego w ogóle. ARROWVERSE to masa wspaniałego materiałłu który ma swoje wzloty i upadki. Ale jakby nie patrzeć jest to odpowiednikiem tego czym jest MCU na dużym ekranie. Jak serio chcesz to wszystko zobaczyć od początku to życzę powodzeniai zarazem zazdroszczę że masz to wszystko przed sobą : )