Oglądając dzisiaj powtórkę 20 odcinka 2 sezonu zobaczyłem, że ucięto dwie sceny:
1. Oliver daje sobie zastrzyk przeciwbólowy w nogę (mało ważna scena można ją przeboleć)
2. Ostatnia scena gdzie Slade trzyma związanych Queen'ów, rozmawia z głównym bohaterem i przebija mieczem jego matkę. (szczerze wtf. co to kurna jest, jak można obiąć najważniejszy moment tego odcinka a może nawet serialu)
Tak rozumiem jakby to był pierwszy raz ale to zdarza się notorycznie całe szczęście w przypadku powtórek przy premierowych odsłonach to nie występuje. Wiem, że jest to kanał komercyjny i zarabia dzięki reklamom ale np. FOX tak nie postępuje.
wlasnie ogladam finalowy odcinek na universal tak pocieli ten odcinek ze koniec jest w polowie a srodek przy koncu hah :D
A to było mocne! Zrobili fanom święto z okazji premierowej emisji dwóch ostatnich odcinków, już od 13.00 zaczęli emisję drugiej połowy tego sezonu, a gdy przyszedł czas na gwóźdź programu... pomyliła im się kolejność finałowych scen. :)
Ciekawe czy przy następnych emisjach się zorientują.
Również to zauważyłem, oby przy powtórkach to poprawili ale teraz po Universal Channel można się wszystkiego spodziewać. Czekam aż zaczną puszczać filmy od końca :)