PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Oglądając dzisiaj powtórkę 20 odcinka 2 sezonu zobaczyłem, że ucięto dwie sceny:
1. Oliver daje sobie zastrzyk przeciwbólowy w nogę (mało ważna scena można ją przeboleć)
2. Ostatnia scena gdzie Slade trzyma związanych Queen'ów, rozmawia z głównym bohaterem i przebija mieczem jego matkę. (szczerze wtf. co to kurna jest, jak można obiąć najważniejszy moment tego odcinka a może nawet serialu)
Tak rozumiem jakby to był pierwszy raz ale to zdarza się notorycznie całe szczęście w przypadku powtórek przy premierowych odsłonach to nie występuje. Wiem, że jest to kanał komercyjny i zarabia dzięki reklamom ale np. FOX tak nie postępuje.

ocenił(a) serial na 8
MrInsane

wlasnie ogladam finalowy odcinek na universal tak pocieli ten odcinek ze koniec jest w polowie a srodek przy koncu hah :D

ocenił(a) serial na 8
pyrazginerz

A to było mocne! Zrobili fanom święto z okazji premierowej emisji dwóch ostatnich odcinków, już od 13.00 zaczęli emisję drugiej połowy tego sezonu, a gdy przyszedł czas na gwóźdź programu... pomyliła im się kolejność finałowych scen. :)

Ciekawe czy przy następnych emisjach się zorientują.

ocenił(a) serial na 5
Khaosth

Również to zauważyłem, oby przy powtórkach to poprawili ale teraz po Universal Channel można się wszystkiego spodziewać. Czekam aż zaczną puszczać filmy od końca :)

ocenił(a) serial na 8
MrInsane

A to byłoby niezłe! Wieczór Memento style. :D