PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Wtf? Czy ktoś mi wyjaśni? Wydawało mi się cały czas ,że Diggle ma córkę.

gabi_szygoska

Flashpoint.

badwolf

(spoiler)

to teraz jest już i syna i córkę!

Ewc1ol

Tak w zasadzie to chyba z powrotem ma 'Sarę' ;D a syn to ten 'nasz' adoptowany z przyszłości (pewnie jego 'wrogiem' będzie córa Diggle'a zamiast syna lol).

matiiii

Mówisz? Muszę jeszcze raz zerknąć na tę scenę. Albo ewentualnie poczekać na kolejny odcinek ;)

Ewc1ol

Kurcze, teraz do mnie dotarło, że może być też odwrotnie: syn został a adoptowany syn to teraz córa :D (nie oglądałem jeszcze najnowszego odcinka Arrow btw)

matiiii

Adoptowany syn nadal żyje.

Netehor

W odcinku crossoverowym na końcu mamy dziewczynkę i chłopca więc może tutaj Connor czy jak mu tam nie jest 'adoptowanym synem' Johna a jedynie kimś, kogo zna JJ? Jedyne, czego dowiadujemy się z odcinka Arrow to to, że JJ i Mia go znają z przeszłości (tej przeszłości po kryzysie) i że 'nie miał się tutaj pojawiać' czy jakoś tak ale nie oznacza to od razu, że jest przybranym synem Diggle'a w tej wersji po kryzysie.

matiiii

SPOILER dla nieoglądających Kryzysu

Diggle ma teraz syna JJ'a i przywróconą przez Olivera córkę, którą "stracił" w wyniku Flashpointu. Patrząc na wiek dzieci, możliwe, że w rzeczywistości stworzonej przez Olivera, urodziły się jako bliźniaki, ale to już domysł. Co do Connora, to nie wykluczone, że Diggle go adoptował mimo wszystko, skoro i tak wiedział, że zrobił to w innym życiu. Tylko jeszcze to nie nastąpiło i zdarzy się między finałem Arrowa a pilotem Canaries, już poza ekranem.