PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Pierwszy sezon odpuściłem sobie po 6 odcinku, bo przyzwyczajony do produkcji spod szyldu Showtime/HBO, nie potrafiłem przebić się przez infantylny scenariusz i kiepską grę aktorską.

Jednak z drugim sezonem hype na Arrow momentami zaczyna przypominać ten z GoT, dlatego mam pytanie do osób, które są z serialem w miarę na bieżąco: czy poziom produkcji rzeczywiście wzrósł czy to tylko sprytnie ukierunkowany marketing?

Szukam jakiegoś stricte rozrywkowego i przyzwoitego audiowizualnie serialu i nie wiem czy dać jeszcze jedną szansę strzałce czy może jednak odpuścić go sobie definitywnie skoro nie wytrwałem za pierwszym razem.

Eelsky

Poziom produkcji naprawdę wzrósł :) drugi sezon wymiata !!! Pierwszy tez od jakiegoś 12-13 odcinka zaczął sie wyrabiać :D

Eelsky

Jesli rzeczywiscie poszukujesz serialu "stricte rozrywkowego i przyzwoitego audiowizualnie" to Arrow spelnia te wymagania. Fakt, jak adbuz wyzej zauwazyl, od 12/13 odcinka 1 sezonu poziom serialu juz wzrasta <jest stosunkowo dobrze> ALE dopiero sezon 2 pokazuje klase i widac, ze tworcy serialu nauczyli sie na bledach przy produkcji 1 sezonu i ten wypada naprawde dobrze. Pod te kryteria bym z pewnoscia polecal <choc kiepska gre aktorska pewnie jak uswiadczyles wczesniej tak dalej uswiadczysz, natomiast scenariusze poszczegolnych odcinkow sa naprawde swietnie rozpisane, zwlaszcza wlasnie te od 2 sezonu serialu (oczywiscie nie mam zamiaru mowic, ze to poziom produkcji HBO, ale jak na komiksowa adaptacje jest naprawde niezle)>.

btw. a jesli nie szukasz 'obecnie' tworzonego serialu, to pod te kryteria pasuje tez Spartakus stacji Starz <jesli nie ogladales, sama rozrywka a i wizualnie pasuje pod film 300>.