Czy ten serial się poprawia w kolejnych odcinkach? Czy jest taki mdły cały czas? Ja wiem, że to jest
CW, no ale im też się zdarzało mieć super seriale. Nie piszę tego w ramach hejtu, tylko chcę wiedzieć,
czy warto zostać i oglądać dalej bo się polepszy, czy przerzucić się na coś innego.
Po ilu odcinkach jesteś? Bo ciężko jest coś powiedzieć nie wiedząc na czym skończyłaś:) W mojej ocenie pierwszy sezon jest dobry, drugi bardzo dobry. Ale każdy ma inny gust:D
Pierwszy sezon niemal do 20 odcinka jest na tym samym poziomie wg mnie. Ostatnie odcinki pierwszego i praktycznie cały drugi sezon jest o poziom wyżej. Myślę, że warto oglądnąć serial:)
Pierwszy sezon jest OK, drugi już średni, ale ogółem jest mdły przez większość czasu. Może to przez fakt, że nie czuję tego "ratowania i zawiedzenia miasta". Komiksy DC chyba nie są dla mnie.
Ogółem oglądam ten serial głównie dla Felicity i Thei, i przez fakt, że nie jest zbyt słaby, by go porzucić.
Ja zupełnie nie czuję tego ratowania i zawiedzania miasta jak to nazwałaś/eś. Nie wiem, jakieś to dla mnie zbyt absurdalne.