PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Nie ma w tym serialu nic co mogło by zaciekawić widza na dłużej niż góra 4 odcinki. Żadnej tajemnicy, zagadkowości, napięcia. Ot zwykła rąbanka. Już w pierwszym odcinku zostają odkryte wszystkie karty i wiadomo co będzie się działo w następnym odcinku. Czyli co odcinek mamy to samo, Arrow obiera sobie za cel kolejną osobę z pamiętnika ojca, Tropi ją, na końcu eliminuje w popisowy sposób, a całość poprzeplatana jest różnymi wątkami dramatycznymi. Nudy, ziewanie i tyle. Takie cosik na podstawie komiksu to by się sprawdziło ale tylko jako film pełnometrażowy a nie serial. Pozdro

ocenił(a) serial na 7
Lenino1

Na początku miałem podobne odczucia,ale serial stopniowo sie rozwija i naprawdę jest coraz ciekawszy

ocenił(a) serial na 10
Lenino1

Takich postów, tematów jest już kilka, dziwie się, że moderatorzy ich nie łączą.
Nie mam nic przeciw narzekaniu na serial, każdy widzi go po swojemu ale chyba można to robić w jednym wątku?
Czy koniecznie trzeba się wypowiedzieć w swoim?
Wystarczy poszukać na forum.

KaraThraceHM

Sory. Ale najzwyczajniej nie mam czasu sprawdzać czy podobny post już się pojawił czy nie. Sprawdzam tylko posty z głównej strony czyli te 5 które się wyświetlają. Nie zaglądam do historii postów tak jak pewnie nikt tego nie robi. Zresztą nie widzę w tym nic złego....

ocenił(a) serial na 6
Lenino1

W sumie to nie jest tak jak piszesz. Owszem ta cała ksiązka z listą jest pewną podstawą dla serialu ,ale jednak istnieje coś ponad to - jest jakaś większa tajemnica, różne powiązania z matką, starym Merlinem, pojawiają się rózni przeciwnocy z komiksów (choć różnie odwzorowani), no i jest świetnym wątek wyspy. Na pewno nei wszystko obraca się wokół listy. Gdyby to był typowy procedural już dawno przestałbym oglądać.

Serial jest ogólni e niezły. Nie jest majstarsztykiem, ale w tej chwili nie ma podobnych seriali z superbohaterem - na pewno przyzwoicice wypełnia pustkę po Smallville. Może jeśli pojawi się serial Shield także Arrow wzniesie na nieco wyższy poziom aby dorównać konkurencji :)

Najsłabszą stroną Arrowa jest niestety obsada a nie historia - wszyscy tacy piękni, jakby nieskazitelni. Co na dłuższą metę wygląda jak opera mydlana - jakbym modę na sukces oglądał (zwłaszcza przy wątkach rodzinnych). Niestety także sam aktor grający Olivera nie jest zbyt dobry. Ciut zbyt sztywny i taki zbyt amerykański - sam nie wiem jak to ująć. Choć mam wrażenie, że się rozkręca. Najgorsza jest jednak postać Laurel. Okropna aktorka. Trudno mi ją znieść...

Na pewno jednak będę oglądał bo jak wspomniałem - historia jak dla mnie jest ok. Raz w tygodniu nie żal mi poświęcić godzinki:)

Coyotman

Właśnie ta obsada mnie tak irytuje że obejrzałem tylko 4 odcinki i sobie darowałem. Może faktycznie coś się potem rozkręca, ale ja rezygnuje, musieliby wypieprzyć wszystkich aktorów i zmienić muzykę.

użytkownik usunięty
Coyotman

Właśnie, brakuje tylko tego charakterystycznego lekkiego rozmycia obrazu i mielibyśmy Modę na Sukces. Serial nie jest dobry, ale zapewnia jakąś rozrywkę, jest ładnie zrobiony. Sam oglądam, choć pewnie niedługo przestanę, tak jak zarzuciłem mnóstwo seriali, które się nie rozwijają, tylko działają na zasadzie "villain of the week".

ocenił(a) serial na 4
Lenino1

Serial jest skierowany do nastolatków. więc forma jest taka a nie inna. Dla mnie jest zbyt infantylny,zbyt prostoliniowy.. gdybym był nastolatkiem, to bym się nim jarał.. a tak.. skończe po kilku odcinkach.